{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Kaljukits

     Tiigri ja Kaljukitse kooslus on väga hea, isegi ideaalne. Tiigri aastal sündinud Kaljukits on kõrge enesekontrolliga in...


 

 

 Tiigri ja Kaljukitse kooslus on väga hea, isegi ideaalne. Tiigri aastal sündinud Kaljukits on kõrge enesekontrolliga inimene, kellel praktiliselt polegi nõrku külgi ega puudusi. Tiigri aastal sündinud Kaljukits tuleb toimes igas olukorras, on reserveeritud ja rahulik. Ta oskab inimestega suhelda ja viib alati oma eesmärgid ellu hoolimata takistustest. Ta on rahuliku ja tasakaaluka loomusega inimene. Talle ei ole omane teisi petta ega reeta. Ta on sõbralik, alati viisakas ja teiste vastu tähelepanelik. Mõnikord natuke tagasihoidlik ja võib-olla liigagi ettevaatlik. Ta ei hakka rääkima esimesele ettejuhtuvale sellest, mida ta mõtleb. 

Ta teab, kuidas oma eesmärke ellu viia ja saavutab alati edu. Ta tegutseb taktitundeliselt ja rahulikult, ta ei hakka kedagi solvama. Kaljukits on distsiplineeritud ja reserveeritud, Tiiger aga impulsiivne ja liiga tegus. Selle tõttu Tiigri aastal sündinud Kaljukits on meeldiv inimene, kelle arvamustega teised sageli nõustuvad. Ta on piisavalt intelligentne, et mitte ise oma suhteid ära rikkuda. Ta eelistab suhelda rahulikult, ta ei taha vaielda ja hoiab eemale skandaalidest. Ta on hea veenmisoskusega ja oskab kaitsta oma vaatenurka, võimatu on mitte temaga nõustuda. Ent keegi ei saa talle ette heita kangekaelsust või jonnakust.

 

 

Tiigri aastal sündinud Kaljukits on tugev inimene, enesekindel, kes ei karda raskusi. Ohtudele vaatab ta julgelt otsa. Ent ainult lähedased inimesed teavad, kui palju ebaõiglus ja inimeste kurjus võib talle haiget teha. Mis puutub kõigesse muusse, siis on Tiigri aastal sündinud Kaljukits ääretult  meeldiv vestluskaaslane. Ta on intelligentne, sõbralik ja heatahtlik. Ta on hea ja paindliku loomusega inimene, kes hoiab tavaliselt probleemidest eemale. Ta oskab teistega suhelda. Tal ei tule elus suuremaid raskusi ette. Ja kui mõned probleemid ka tekivad, leiab ta võimaluse, kuidas neid lahendada. 

Tiigri aastal sündinud Kaljukits peab tähtsaks oma uskumusi ja väärtushinnanguid. Ta on ääretult aus ja siiras inimene, tema lojaalsuses ja ustavuses ei saa keegi kahelda. Ta ei satu kunagi paanikasse ja on piisavalt hea enesekontrolliga, et näidata oma tundeid välja. Raske on teda sundida millekski, kui ta seda ei taha. Ta on abivalmis inimene. Hea ja suure südamega. Kaljukitsed, kes muidu on nii tundetud, on suurel määral mõjutatud Tiigri emotsionaalsusest. Ent ainult tema lähedased ja pereliikmed teavad, kui tundlik ta tegelikult on. Sest Tiigri aastal sündinud Kaljukits polegi nii külm ja tundetu nagu ta paistab. 

 

 


Armastus

Tiigri aastal sündinud Kaljukits ei hakka meeletusi tegema. Pole mõtet oodata, et ta hakkaks oma tundeid kohe demonstreerima. Ent samal ajal võib ka tema näidata end romantilise, õrna ja hoolitsevana. Tiigri aasta Kaljukitse tuju on raske ära aimata. Ta ei ole pealiskaudne ega kergemeelne, ta ei hakka end siduma kellegagi, kes talle ei meeldi. Ta hoiab eemale kahtlastest suhetest, ta on liiga uhke ja enesekeskne, et suhelda inimestega, keda ta ei hinda. 

Tiigri aastal sündinud Kaljukitse lähedased on ainsad, kes tunnevad tema siseelu. Ta on eeskujulik pereinimene, võib-olla liigagi korrektne ja ettenägelik. Talle ei meeldi muutused. Lähedastel pole vaja tuleviku pärast muretseda. Tema ise tahab elada ainult rahulikku pereelu. Ent ta lapsed peavad teadma, et Tiigri aastal sündinud Kaljukits on nõudlik lapsevanem, kes on valmis kasutusele võtma karmimad meetmed vajaduse korral. 

 


Töö

Tiigri aastal sündinud Kaljukits on liiga ambitsioonikas, et lepiks madalama kohaga. Ta tahab teha karjääri, sest töö on tema elus kõige tähtsamal kohal. Ta usub kaljukindlalt, et saavutab varem või hiljem edu. Ta on kohusetundlik inimene. Ta keskendub üksnes tulemusele ja selle tõttu suudabki palju ära teha. Kui ta on mingi otsuse vastu võtnud, viib ta oma plaanid ka ellu. 

Tiigri aastal sündinud Kaljukits on distsiplineeritud inimene, kellest saaks väga hea organisaator. Tal on oskus koguda enda ümber inimesed, kellel on sama mõttemaailm ja samad ideed nagu temal endal. Ta oskab rääkida, ta on intelligentne, läbinägelik inimene, kes leiab ühise keele kõikidega. Ta teab, mida ta tahab. Ta on nõudlik, ent õiglane. Tema alluvuses on hea töötada.

Kommentaare ei ole