{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Skorpion

     Pühvli aastal sündinud Skorpion on enesekindel inimene, kes tegutseb alati julgelt ja otsusekindlalt. Ta ei vaja teiste...


 

 

 Pühvli aastal sündinud Skorpion on enesekindel inimene, kes tegutseb alati julgelt ja otsusekindlalt. Ta ei vaja teiste nõuandeid ega soovitusi, ta ei palu teiste abi, ta ei kannata, kui keegi topib oma nina tema asjadesse. Skorpion on sihikindel ja järjepidev. Ta on väga usaldusväärne inimene, kes leiab lahenduse tavaliselt igale probleemile. Saatus on tema vastu armuline, suuremaid probleeme tal elus ette ei tule. Ta on tugeva intuitsiooniga ja tänu sellele väldib kõiki probleeme. Ta ei ole võib-olla kõige viisakam, võib teinekord salvata päris valusasti ent ta katsub alati jääda õiglaseks. Ta on tugeva iseloomuga ja domineeriv ent oskab olla ka hea ja õrn. 

Tema jaoks ei ole olemas suuremat rõõmu, kui näha oma töö tulemusi. Talle ei meeldi niisama istuda, ta on kogu aeg millegagi tegelemas. Ta on väga töökas inimene, teenistusvalmis, tugeva tahtejõuga ja viib alati kõik oma ideed ellu. Mõned peavad teda liiga ambitsioonikaks ent ta ise ei tagane kunagi millegi eest, vaid usub kaljukindlalt, et ta suudab kõik oma eesmärgid ellu viia. Pühvli aastal sündinud Skorpion on kõige järjepidevam ja visam kõikidest Skorpionitest ning kõige energilisem ja tegusam kõikidest Pühvlitest. Ta on võimeline ellu viima ka kõige suuremaid plaane ilma, et ta peaks seejuures palju vaeva nägema. Ta kaotab harva, ta ei armasta ennast haletseda, ta ei ole hädaldaja ega nõrk ja võidab alati. 

 

 

Ta on väsimatu ja tahab viia kõik oma plaanid ellu. Ta on entusiastlik inimene, kellele meeldib, kui ta saab midagi uut käsile võtta. Ta tahab uusi muljeid ja kogemusi, talle meeldib reisida, talle meeldivad ekstreemsed spordialad. Suhtlejana ei ole ta kõige aktiivsem, võõraste vastu ei ole kõige siiram. Ta võib tegutseda teinekord üsna mõtlematult. Lähedaste sõpradega koos olles on ta vabam. Temaga võib isegi olla tore ja lõbus. Ta oskab seltskonnas käituda ja on hea huumorimeelega. Ent nendega, kes käituda ei oska, ta ei suhtle põhimõtteliselt. 

Ta on üsna kangekaelne inimene, kes seisab oma arvamuse eest väljas kuni viimase hingetõmbeni. Ta peab pikka viha ja on kättemakshimuline, aga ainult nende vastu, kes on sellise kohtlemise ära teeninud. Süütuid inimesi ta ei puutu, alatutele ta rahu ei anna. Ta on ambitsioonikas inimene. Ta on usaldusväärne ja kohusetundlik inimene, kelle peale võib alati kindel olla. Kui ta on midagi lubanud, peab ta sõna. Ta ei ole täiesti omakasupüüdmatu, talle meeldivad meelitused. 

 

 


Armastus

Kui ta on oma valiku langetanud, siis ei muuda ta seda. Ta on tugeva tahtejõuga inimene, kellele pole võrdset. Ta käitub nagu oleks ta tulnud vallutama, mitte kurameerima tagasihoidlikult. Ta ei hoia kokku ei aja ega energia pealt enne, kui on suutnud võita oma kallima südame. Ta on sensuaalne ja kangekaelne. Ent ta ei allu kunagi oma partneri tahtele. 

Oma pere heaks on ta valmis kõigeks. Ta on üsna nõudlik pereinimesena. Tõeline diktaator, kes ei kannata vasturääkimist ja ootab, et talle kuuletutakse pimesi. Tema kodu on koht, kus ta saab olla rahus. Talle meeldib reisida, ta vajab uusi muljeid ja kogemusi, vastasel korral tunneb ta igavust. 

 

 

 

Töö

Ta sobib iga ameti peale ja on võimeline tegema hiilgavat karjääri. Ta on julge ja vapper, tegus ja otsusekindel, intelligentne ja läbinägelik. Tegemist on väga andeka inimesega. Temast saaks hea poliitik. Temast saaks ka hea advokaat või direktor ehkki mõnikord on tal raske teistega kohaneda. 

Pühvli aastal sündinud Skorpionist saaks ka hea ärimees. Ta ei tagane raskuste eest ja leiab ühise keele ükskõik, millise inimesega. Ta on nii võluv ja meeldiv inimene, et keegi ei suuda talle vastu panna. Ta sobiks ka loomingulise töö peale. Millist tööd ta ka ei tee : ta on ikka oma ala spetsialist. 


Kommentaare ei ole