{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajale toob järgmine nädal kõige rohkem õnne (ka kahe teise tähemärgi esindajad on nimekirjas sees)

  foto : pixabay / Bezibear    Järgmine nädal võib olla sel...

 

foto : pixabay / Bezibear

 

 Järgmine nädal võib olla selle tähemärgi esindaja elus lausa otsustava tähtsusega. Ta võtab ohjad taas enda kätte ja võib viia ellu isegi suuremad unistused. 

Tegemist on ühe kõige diskreetsema sodiaagimärgi esindajaga. Ta ei oska rumalusi teha, ta on alati korrektne ja väljapeetud ning abivalmis inimene. Ent juba mõnda aega soovitavad planeedid tal võtta natuke rahulikumalt. 2024. aasta on väga hea selleks, et sirutada tiivad välja ja kindlustada oma positsiooni. Planeedid toetavad praegu kõiki tema ettevõtmisi, tuues talle kätte häid võimalusi. Järgmised nädalad võivad olla aga otsustavad, sest asjad peaksid hakkama õiges suunas liikuma. Kõik tema ettevõtmised peaksid tänu sellele õnnestuma. 

 

 


NEITSI, SÕNN, KALJUKITS

Praegusel hetkel on mitmed planeedid Maamärkides, saates head õnne kõikidele nendele, kes on sündinud Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi tähtkujus. Veenus toob neile õnne nii armastuse-, kui rahaasjades. Päike annab energiat juurde. Jupiter toob head õnne. Uraan soovitab aga mugavustsoonist välja tulla. 8. mai noorkuu Sõnni märgis aitab näha elu läbi teise pilgu ning välja selgitada, millised on tõelised soovid, vajadused ja igatsused. Mida iganes nad ka ei soovi - kõik nende soovid võivad täituda. Kuu aitab neil ellu viia ka kõige suuremaid soove. 

Päikese, Jupiteri ja Uraani konjunktsioon on jõudmas oma kulminatsiooni. Kui planeedid moodustavad nii positiivse liidu, toob see kolme Maamärgi esindajatele kaasa erakordselt häid võimalusi. Veelgi parem on see, et nende unistused ja soovid võivad täide minna rutem, kui nad ise seda arvavad. Planeedid saadavad neile head energiat. Planeetide seis on ideaalne. Ka kõige pragmaatilisemad sodiaagimärgid leiavad võimalusi, kuidas oma tulevikku kindlustada. See on väga hea ja peaks tegema kõigil tuju heaks. Ent, kui planeedid saadavad kõikidele Maamärkidele head energiat, siis ühe tähemärgi esindajat on ees ootamas veelgi parem nädal. 

 

 


NEITSI

Planeedid liidavad oma jõu ja energia, et kinkida Neitsile üle ootuste hea nädal, täis õnnestumisi ja kordaminekuid. Kõik võimalused on tema jaoks avatud. Kõik, mida ta puudutab, võib muutuda kullaks. Planeedid toovad talle head õnne nii tööasjades, kui eraelus. Uued võimalused peaksid tekkima, uued silmapiirid avanema. Asjad hakkavad liikuma paremas suunas. Järgmine nädal peaks tooma ka raha juurde talle. Ta leiab ka võimalusi, kuidas kindlustada oma tulevikku. 

Üks tsükkel on Neitsi elus lõppemas ja uus algamas. Tegemist on pöördelise ajajärguga, sest midagi uut on aset leidmas. Planeedid ise toetavad teda, parandades ta tervist, andes talle elujõudu juurde, tuues talle häid võimalusi kandikul kätte. Ta leiab õige suuna, mis viib teda õnneni. Ühel või teisel moel peaks ka armastus tema ellu jõudma. Ta muutub ambitsioonikamaks ja hakkab sihtima kaugemale. Mis ka ei juhtu ja kuidas ka ei lähe - Neitsit on ees ootamas üle ootuste hea nädal!

Kommentaare ei ole