{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad näevad oma tõelisest vanusest nooremad välja?

 Nad võivad olla küll 40 aastased, aga näevad välja 10 aastat nooremad, sest nemad üksi tunnevad igavese nooruse saladust! Inimene,...

 Nad võivad olla küll 40 aastased, aga näevad välja 10 aastat nooremad, sest nemad üksi tunnevad igavese nooruse saladust! Inimene, kes on hingelt noor, on alati noor. 

 

foto : pexels / Brennen Tolman

 

Kas nooruseallikat on üldse olemas? Unusta ära kõik ilusüstid, sest astroloogia on võib teha suuremaid imesid. Vähemalt tõotab seda üks tuntud astroloog oma hiljutises Instagram'i postituses. Caroll Starr on tõeline tähetark ja ekspert selles valdkonnas. Ta jagab regulaarselt horoskoope ja armastab koostada ka erinevate tähemärkide kirjeldusi. Oma viimases videos tõi ta välja kaks tähemärki, kelle esindajad näevad alati palju nooremad välja oma tõelisest vanusest. Kellega on tegu? 

"Ma ei ütle, et nad lähevad nooremaks, aga neis on midagi, mille tõttu nad näevad välja palju nooremad oma tõelisest vanusest. Ent tegemist ei ole mingi imeseerumiga, mis aitab kortsude vastu, vaid lihtsalt muljega. 

 


Nende tähemärkide esindajad jäävad igavesti nooreks

Mida siis on vaja selleks, et jääda nooreks? Astroloog Carole Starr sõnul seisneb saladus nende särtsakuses ja elurõõmus. 


AMBUR

Amburid näevad alati palju nooremad välja, kui nad tegelikult on. On see siis meeleseisund, aga neil on palju ilusam ja siledam nahk, kui teistel omavanustel. Võib-olla on süüdi DNA. Kes seda teab. Ambur on sündinud õnnetähe all, Jupiter ise saadab talle head energiat. Jupiter on Amburi märki valitsev planeet, mis innustab teda uutele tegudele. Amburid on tõelised rõõmuallikad. Tõelised energiapallid. Ambur on tulemärk, keda miski ei peata. Ta oskab elust rõõmu tunda. Iga päev toob kaasa uusi seiklusi. Kui tema sõbrad hakkavad juba ära väsima peale pidustusi, siis Ambur on ikka valmis veel midagi tegema ja kusagile minema. Selles ilmselt seisnebki tema igavese nooruse saladus. 

 


KAKSIKUD

Teine igavesti noor tähemärk on Kaksikute märk. Kaksikuid kutsutakse sodiaagi suurteks lasteks. Kaksikud on õhumärk, sellepärast ta ongi nii püsimatu, et ei püsi pudelis ka paigal. Talle meeldivad peod ja üritused, ta otsib lausa oma ellu meelelahutust. Kaksikute esindaja näeb alati noorem välja oma tõelisest vanusest. Milles tema saladus aga peitub ? Astroloogi sõnul on selleks tema meelelaad. Kaksikud on oma hingelt alati noored ja see peegeldub ka nende välimuses. Tegemist on tõeliselt säravate isiksustega. Kaksikus on midagi nii süütut ja puhast, ta on nagu värske sõõm kevadist tuuleõhku. Kaksikute esindaja armastab õppida, uusi teadmisi omandada, avastada maailma enda ümber. Ta käib alati oma ajaga kaasas. Aastad mööduvad, ent Kaksik jääb ikka samaks ja endiseks. Nooreks ja ilusaks. 

Aga äkki selles peitubki igavese nooruse saladus? Oskuses kohaneda oma keskkonnaga? Ambur ja Kaksikud ei tule ütlema, et omal ajal oli kõik parem. Vastupidi, nad on paindlikud ja kohanevad ruttu. See ongi kõige parem kortusevastane seerum, mis hoiab hinge noorena.

Kommentaare ei ole