{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teie arvate sellest, kui paluda lapse sünnipäevakingiks raha? Üks ema soovitab kõigil nii teha, sest nii jäävad mõttetute asjade kinkimised ära

foto : unsplash / Nathan Dumlao      Tiktokis kinnitab üks ...

foto : unsplash / Nathan Dumlao

 

 

 Tiktokis kinnitab üks ema, et selle asemel, et lasta kinkinda mõttetuid asju, on parem öelda otse, et parim sünnipäevakink on raha. Oma videos ütleb ema ka summa, mis mõlemale lapsele kingiti. 


Lapse sünnipäevale tulles uuritakse ikka, mis lapsele võiks kõige rohkem huvi pakkuda. Alati ei ole kerge ju teada, mis kingitus võiks valmistada kõige rohkem rõõmu. TikTokis jagas üks ema aga omapoolset lahendust, tema palus külalistel kinkida raha.  

 

@madison_barbosa Normalize cash for birthdays! Or if gifting an item is something you enjoy, ASK what that mama/child needs before buying a toy 🫶🏼 #momminmads #unfilteredmotherhood #fyp #irishtwins #kidsbirthdayparty ♬ original sound - Madison Barbosa

 

Ta alustab oma videot, öeldes, et raha küsimine sünnipäevakingiks on täiesti normaalne. Tema tegi nii oma mõlema lapse sünnipäevapidu pidades, tütar sai 2-aastaseks, poeg aastaseks. Ta kirjutas kutsetele juurde, et kõige tähtsam ja oodatum on külaliste osavõtt, aga kui te tahate lastele midagi kinkida, siis kõige parem oleks kinkida raha, et nad saaksid osta lastele ühe suurema asja.  

 

 

Suurt üllatust valmistas aga see, et kokku kingiti mõlemale lapsele lausa 2400 eurot! Seega said nad teha lastele suurema kingituse ja ülejäänud raha läks hoiupõrsasse.

Tänu sellele ei kingitud lastele asju, mida neil vaja ei lähe, seega kinnitab noor ema, et raha küsimine sünnipäevaks on täiesti normaalne ja selles ei ole mitte midagi imelikku. 

Küsida võib aga otse ja ilma keerutamata, sest see toimib hästi!

Kommentaare ei ole