{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

  foto : pixabay / JillWellington      Uurime lähemalt, milline on planeetide seis sellel nädalal ja milline päev toob sinu tähemärg...

 

foto : pixabay / JillWellington

 

 

 Uurime lähemalt, milline on planeetide seis sellel nädalal ja milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne. Vähemalt nii tead sa ennast varakult valmis panna teades, et sind on ees ootamas väga hea päev, mis peaks sulle tooma palju õnne ja häid uudiseid. Ei maksa ka ära unustada, et imed juhtuvad ainult neile, kes nendesse usuvad. 


JÄÄR - teisipäev, 7. mai

Teisipäevane päev toob kõikidele Jääradele head õnne kaasa. Kuu ja Marss liidavad oma energia Jäära enda märgis sellel päeval, tuues Jäärale kaasa häid uudiseid, mis peaksid talle palju rõõmu valmistama. 


SÕNN - kolmapäev, 8. mai

Planeedid liidavad oma energia, et kinkida Sõnnile ilus päev, mis peaks talle kõikide märkide järgi tooma kaasa suuremat rahaõnne, kuna sellel päeval on taevas noorkuu tema enda märgis. Ühel või teisel moel peaks ta raha juurde saama. 


KAKSIKUD - reede, 10. mai

Merkuuri retrograad on juba mõnda aega läbi, see on ise hea märk kõikidele Kaksikutele. Reedel toob Kuu Kaksikutele head õnne kaasa olles nende endi märgis. Üks väga hea uudis on Kaksikuid sel päeval ees ootamas, mis peaks nende südame rõõmsaks ja tuju heaks tegema. Tundub ka, et see päev toob lõpuks ometi lahenduse ühele probleemile. 


VÄHK - pühapäev, 12. mai

Kuu on sellel päeval Vähi märgis, tuues sellega Vähile õnne kaasa, muutes teda julgemaks ja ettevõtlikumaks ning aidates ta oma eesmärke ellu viia. 

 

 

 


LÕVI - kolmapäev, 8. mai

  Kolmapäeva hommikul on taevas noorkuu Sõnni märgis, mis toob kõikidele Lõvidele head õnne ning palju rõõmuhetki kaasa. 


NEITSI - neljapäev, 9. mai

Kuu ja Jupiter säravad sel päeval lähestikku Sõnni märgis. Ka Uraan toob sellel päeval Neitsile head õnne kaasa, mitmed head võimalused on tänu sellele avanemas. 


KAALUD - reede, 10. mai

Kuu - külluse ja viljakuse taevakeha - on sellel päeval Kaksikute märgis ning jagab heldelt kingitusi kõikidele Kaaludele. 


SKORPION - pühapäev, 12. mai

Marss, mida peeti vanal ajal Skorpionite planeediks, saadab pühapäeval Skorpionile head õnne Jäära tähtkujust. Üks hea uudis on kõiki Skorpioneid sellel päeval ees ootamas. Lisaks on Kuu Vähi märgis. 

 

 

 


AMBUR - teisipäev, 7. mai

Kuu ja Marss Jäära märgis toovad Amburile head õnne kaasa teisipäeval. Selle tõttu ei peata mitte miski enam Amburit, tänu planeetide heale energiale õnnestuvad kõik tema ettevõtmised. 


KALJUKITS - kolmapäev, 8. mai

  Kolmapäevane päev toob head õnne kõikidele Maamärkidele, ka Kaljukits saab suurt kasu lõigata sellest, et noorkuu on Sõnni märgis. Kuu liidab oma energia Jupiteri ja seejärel Uraaniga, toetades Kaljukitse sellega kõikides ettevõtmistes. 


VEEVALAJA - reede, 10. mai

Praegusel hetkel viibib ainult Pluuto Veevalaja märgis, ent Kuu Kaksikute märgis (õhumärk) toob talle sellega head õnne kaasa. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. 


KALAD - pühapäev, 12. mai

Kuu siseneb Vähi märki pühapäeva õhtul. Seega peaks nädalalõpp tooma Kaladele head õnne ning häid uudiseid kaasa, viies minema kõik mured ja probleemid.



Kommentaare ei ole