{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märgid, mis tõestavad, et sa oledhoppa Sõnni tähtkujus sündinud

  foto : unsplash / Omar Lopez   Kui sa oled küll sündinud ...

 

foto : unsplash / Omar Lopez

 

Kui sa oled küll sündinud 21. aprilli ja 20. mai vahel ent ei ole päris kindel, kas sa ikka oled puhas Sõnni tähemärgi esindaja, siis vaata, millised märgid sellele viitavad. 


Sõnn täies hiilguses

Ent kui selle nimekirja järgi on sul raske ennast ära tunda, võib selle põhjuseks olla see, et su tõusu- või kuumärk mõjutavad sind rohkem. 


1. Sa oled 24 tundi ööpäevas veendunud, et ainult sinul on õigus

Sa isegi ei saa aru, miks nad sulle vastu vaidlevad, see on ju nii elementaarne, et sa tead, kuidas asjad tegelikult on. Sa ei saa aru, miks nad sind ärritavad oma pideva vasturääkimisega. 


2. Sa ei kannata, kui keegi topib nina sinu asjadesse ja puudutab seda, mis sinule kuulub

Kui sa oled oma raamatu välja laenanud, siis sa eeldad, et see tuuakse sulle esimesel võimalusel tagasi. Kui keegi paneb lillevaasi teise koha peale, võid sa sellepärast tõsiselt ärrituda. Mis sinule kuulub, on sinu oma. 

 

 

 

3. Sa ei talu, kui sind tagant kiirustatakse

Jah, sul läheb aega, et oma asju korda saada ja ennast valmis panna.  Lõppude lõpuks sa ei saa aru, miks sa pead tormama, kui sa saad teha rahulikult. Kui keegi peaks sind tagant sundima, läheb sul ilmselt veelgi kauem aega.


4. Söömine on püha

Kõht on sul kogu aeg tühi aga söömine on sinu jaoks omaette kunst. Süües kaotad sa ajataju, hõljud oma pilve peal ja naudid. Parem, kui mediteerimine.


5. Sulle meeldib taaskasutus

Tegelikult saab taaskasutusest väga ilusaid asju, odava hinnaga. Kasutatud riideid ostes saad sa seitse ühe hoobiga : naudid šoppamist, saad endale midagi lubada ja samal ajal kokku hoida. Lisaks oled sa nii keskkonnasõbralik.

 

6. Sa ei unusta mitte kunagi ühtegi nägu

Kui keegi peaks sinu vastu ebaõiglaselt käituma, on see andestamatu. Sul on elevandi mälu. Sa ei unusta iialgi ülekohut ega ebaõiglust! Mitte kunagi! 

 

 

 

7. Sa armastad palju magada

Sa magad palju ja hea meelega. Alati, kui võimalik.

 

8. Sulle meeldib toriseda

Parem on mitte teda segada. Pärast ei jaksa teda ära kuulata.

 

9. Sa armastad taimi

Sul on palju toataimi. Sa kastad, istutad ümber ja hoolitsed oma lemmikute eest erilise hoolega. Sa oled suur taimesõber. Kui sul on aed, on sul ilmselt ka kasvuhoone. 

 

10. Sa pole muutnud arvamust 1999. aastast saadik

Aga ei saa ju öelda, et sa oled kangekaelne või jonnakas. Arvamuse muutmine on lihtsalt tülikas, tõeline energiakulu. Pealegi pole sul aega selleks. Seega jääd sa oma arvamuse juurde. 

 


Kommentaare ei ole