{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline tähemärk on sodiaagi kõige suurem flirtija? (kes arvab õige vastuse ära? )

  foto :unsplash / why kei     "Sa oled maailma kõige ...

 

foto :unsplash / why kei

 

 

"Sa oled maailma kõige ilusamate silmadega inimene!", on lause, mida ta tihti kasutab selleks, et muljet avaldada. Ta ei tunne seejuures häbi. Sodiaagimärkide seas on kaks meeskonda. On need, kellele meeldib võrgutada, flirtijad aga nende hulka ei kuulu. Sest võrgutamine ja flirtimine ei ole sama, seal on väga peen vahe. Selle tähemärgi esindaja, kellest täna juttu tuleb, flirdib rohkem, kui võrgutab. Ja kusjuures alati leidub neid, kes teda uskuma jäävad.


Milline tähemärk on sodiaagi kõige suurem flirtija? 

Tal on kaks kätt, kaks kapja, ta on pooleldi spirituaalne olend ja pooleldi humorist. Talle meeldib kogu aeg samu nalju teha. Ta võib sama anekdooti sada korda jutustada. Loomulikult käib jutt Amburist, kes on sodiaagi kõige suurem flirtija. Amburite planeet on Jupiter ise, mis tagabki talle edu kõikide ettevõtmistes. Ambur on väga enesekindel ja julge, ta ei löö millegi ees kohkuma. Ta usub oma õnnetähte, mis ei jäta teda kunagi maha. 

 

 


Ambur on väga enesekindel

Ambur on tulemärk, kellel on vibu kogu aeg laskevalmis. Ta tahab põnevat ja seiklusrikast elu, ta tahab palju vaheldust. Talle meeldib maine nauding ja kõik, mis sellega kaasas käib. Hea õnn ei jäta teda maha ja enamalt jaolt saab ta oma tahtmist. Amburi jaoks on klaas alati pooleldi täis, mitte pooleldi tühi. Paremad ajad on alati ees ja järgmine päev tuleb parem, kui eilne. Elu on selleks, et nautida, mitte selleks, et muretseda ja ennast haletseda. Milleks? Ta lausa pakatab enesekindlusest, ta oskab endast jätta väga meeldiva mulje ja on valmis suhtlema kõikidega täiesti vabalt. Temas on midagi, mis lausa tõmbab inimesi tema poole. 

 

 

Ta on karismaatiline inimene, keegi ei saa seda eitada, et kõikide pilgud alati tema poole vaatavad. Ta ise pole ka süüdi selles, et kõik temasse ikka ja jälle armuvad ehkki ta ainult naeratas. Tavaliselt on Amburil väga palju suhteid elu jooksul ja truuduse poolest ta just silma ei paista. Palun ärge saatke seda artiklit oma tuttavatele Amburitele, nagunii loeb ta ainult seda, kus on juttu tema headest külgedest. Ja enesekindlust on tal selletagi küllalt. 


 

Kommentaare ei ole