{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : maikuu võib tulla üsna keeruline nende kahe tähemärgi esindaja jaoks

foto : unsplash / Caleb Firth      Planeedid on oma sõna öe...

foto : unsplash / Caleb Firth

 

 

 Planeedid on oma sõna öelnud. Vähemalt kahe tähemärgi esindajaid ei ole ees ootamas kõige parem kuu. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. 

Iga kuu kordub sama lugu. On neid, kes hõljuvad pilvedel ja lasevad elul end kanda ning on neid, kes peavad kõndima vihma käes ja tundub nagu kannaksid nad kogu eluraskust oma õlgadel. Halb uudis on see, et võib-olla kuulub ka sinu tähemärk nende hulka. Hea uudis on see, et ilma vihmata ei hakka miski kasvama. Seega muretsemiseks ei ole tõesti põhjust, asjad pole üldse nii hullud, kui paistavad. Lisaks jagame teile ohtralt nõuandeid, kuidas hoolimata kõigest teha nii, et maikuust tuleks kõige parem kuu. Ja omavahel olles olgu öeldud, et tegemist on kõigest horoskoobiga! 

 

 

 

SKORPION

Skorpion peab varuma kannatlikkust maikuus, sest see kuu võib kesta natuke kauem tema jaoks. Mitmed planeedid on hetkel Skorpioni märgiga vastasseisus (opositsioonis) Sõnni märgis, tuues talle sellega väljakutseid kaasa.  Järgnevad nädalad on aga ettevalmistused eelseisvaks suveks, Vähi aeg (21. juuni -22. juuli) tõotab tulla aga Skorpionite jaoks palju parem. Asjad hakkavad liikuma õiges suunas ja tänu sellele suudab Skorpion viia ka oma plaanid ellu. Praegu aga peab ta kannatlikkust varuma. Seni aga soovitavad Veenus ja Merkuur Skorpionil usaldada oma lähedasi rohkem ja toetuda neile maikuu jooksul. Hea oleks, kui Skorpion oleks avatum ja otsiks võimalusi, kuidas saada tuttavaid juurde. Just sõprade ja lähedaste toetus võib teda kõige rohkem aidata. Võib ka juhtuda, et ta kuuleb midagi, mis võib talle suurt kasu tuua. Õnneks võib Skorpion kindel olla planeet Saturni toetusele, kes aitab tal paremini oma elu organiseerida.

 

 

 

VEEVALAJA

Veevalaja võib ise endale liiga palju survet avaldada maikuus. Ta võib tunda suuremat väsimust ja kurnatust ning võtta vastu selle tõttu läbimõtlematuid otsuseid. Süüdi on selles kõiges aga see, et maikuus moodustavad mitmed planeedid pingelise aspekti Veevalaja konstellatsiooniga. Käimas on Sõnnide aeg, see aga ei ole Veevalajate jaoks kõige parem. Ta võib hakata liiga palju juurdlema ja analüüsima, kahtlema oma tulevikus ja väljavaadetes. Hakata mõtlema, et teda ei austata piisavalt ja ta ei ela vastavalt oma väärtushinnangutele ja tõekspidamistele. Kõike seda sellepärast, et Pluuto on retrograadis Veevalaja märgis. Hea oleks, kui ta ei jääks üksi kõikide oma mõtetega. Kõige parem, mida ta teha saab, on otsida teistel abi ja rääkida oma raskustest ning probleemidest, sest jagatud mure on pool muret.




Kommentaare ei ole