{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, et teie suhe hakkab läbi saama

    foto : pexels /cottonbro studio    Kui suhe on läbi saa...

 

 

foto : pexels /cottonbro studio

 

 Kui suhe on läbi saanud, tuleb see sageli ühele osapoolele suure üllatusena. Ometi oli seda juba ette näha läbi erinevate märkide, mida sageli aga ei osata vaadata ega tähele panna. Tegemist on aga nii tavaliste ja igapäevaste asjadega, mis ometi annavad märku sellest, et suhe on jõudnud lõpusirgele. 


Te ei tervita enam kokku saades teineteist

Suhte alguses olite te teineteise vastu palju hoolitsevamad. Te tervitasite teineteist kokku saades ja tegite musi enne ära minekut. Juba mõnda aega aga ei tee te väljagi enam sellest, kas teine on kohal või mitte, ei võta vaevaks öelda tere, veelgi vähem kallistada või teha musi. Te hoidute igasugusest kontaktist ja teete nagu teist lihtsalt ei ole, eirates täielikult teise olemasolu. 

 

Te ei kasuta enam hellitusnimesid

Ka see on jäänud minevikuhõlma. Te kutsute teineteist eesnime pidi. 

 

Te ei pööra tähelepanu enam teineteise vastu

Varem helistasite te teineteisele tihti päeva jooksul, saatsite sõnumeid. Kallistasite ja suudlesite. Tegite kingitusi. Nüüd ei ole juba ammu mingeid tähelepanuavaldusi teie vahel. 

 

 

 

Te ei kannata teineteist enam välja

Kõik tema juures ärritab sind ja ajab närvi. See, mis sulle varem tema juures meeldib, on hakanud nüüd närvidele käima. Selleks võib olla tema iseloomujoon või välimusega seotud asi. Piisab ühest valesti öeldud sõnast, et sa ta peale vihastad ja sellest võib alguse saada suur tüli. Tõtt öeldes tunned sa end palju paremini, kui teda pole kohal, sest kui ta kodus on, oled sa kogu aeg pinges, ise ka teadmata miks. Su kehakeelest on seda juba näha. 

 

Kui ta midagi teeb või ütleb, siis pööritad sa silmi, vaatad ohates taeva poole ja vangutad pead

See on märk, mis viitab kindlalt sellele, et teie suhe on läbi saamas. See näitab, et su kaaslane on muutunud sinu jaoks vastikuks ja sa ei kannata teda enam lihtsalt välja. Samuti seda, et sa tunned, et oled temast üle ja et ta pole sinuga võrdväärne. See algab põlgusega, mida sa välja näitad, alavääristustega, eemalelükkamisega sinu poolt. 


Te ei tee enam ühiseid plaane

Kui te enam ühiseid plaane ei tee, on teie suhe läbi. Te ei räägi enam sellest, et võiks koos reisima minna, osta kinnisvara, võtta mõni lemmikloom, luua pere. 

 

 

 


Te ei räägi omavahel nii nagu varem

Te räägite üksnes sellest, mis peab. Vajalikest asjadest. Ent teie vestlused on pealiskaudsed, ilma sügavama sisuta, mõttetud. Te olete mõlemad eemalolevad ja hajameelsed ega huvitu tõsiselt teineteisega rääkimisest. 

 

Sa tahad alati, et viimane sõna sulle jääks

Teie vahel oleks nagu mingi võistlus, et kellele viimane sõna jääb. Te tahate mõlemad võita ega ole valmis järeleandmisi tegema. 

 

Te ei viitsi enam isegi vaielda

Paljud paarid, kelle suhe on läbi saamad, ei viitsi isegi enam vaielda. Teised lõpetavad üldse igasuguse tülitsemise. Ilmselt sellepärast, et üks partneritest on enda südames selle suhte juba ära lõpetanud. Sellisel puhul kaob tülitsemise mõte üldse ära ja pole ju vaja vaielda selle jaoks, et midagi muuta. See tundub üksnes aja raiskamisena.  


Te tunnete koos olles igavust

Teil ei ole enam koos tore olla. Varem tahtsite te koos olla, nüüd tunnete igavust olles koos.

 

 

 



 

 

 

 

 



Kommentaare ei ole