{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Vähk

     Koera aastal sündinud Vähk on natuke salapärane ja tundlik inimene. Paljude jaoks on tegemist tõelise müsteeriumiga. Ta...


 

 

 Koera aastal sündinud Vähk on natuke salapärane ja tundlik inimene. Paljude jaoks on tegemist tõelise müsteeriumiga. Ta on reserveeritud olemisega ja ettevaatlik. Oma südant avab ta harva. Ta ei ürita jätta endast head muljet vaid tahab teha nii nagu ise õigeks peab. Ta ei oska teeselda ja tegutseb alati vastavalt selle järgi, mis tujus ta parajasti on. Ta võib olla kord salapärane, siis tõsine ja seejärel rõõmus. Koera aastal sündinud Vähk on üsna ettearvamatu inimene, kellel on raske kiusatustele mitte järele anda. Ta on kirglik ja muljetavaldav inimene, kes elab oma emotsioonide järgi. Oma lähedaste vastu on ta aga alati tähelepanelik ja hooliv. 

Koera aastal sündinud Vähk ohverdab sageli oma õnne teiste heaks. Ta on väga tundlik inimene, kes võtab kõike südamesse. Kriitika võib teha talle palju haiget. Ta ei kannata ebaviisakust ja matslikust. Selline käitumine solvab teda üle kõige. Ent Koer on valmis end kaitsma ning võitleb alati õigluse eest. Koera aastal sündinud Vähk on otsusekindel ja järjepidev, kui asi puudutab tema eesmärke. Just tänu sellele sihikindlusele suudabki ta oma elus nii palju ära teha ega käi ringi pea pilvedes. 

 

 

Koera aastal sündinud Vähk kipub olema närviline ja võib muretseda tühiste asjade pärast. Mõnikord võib tal tekkida tunne, et teda ei vajata. Vähk on küll sama tundlik nagu alati ent Koera mõjul valitseb ta ennast paremini. Võõraste inimestega suheldes on ta pigem reserveeritud, ettevaatlik ja lakooniline. Lähedastega on ta täiesti siiras, võib muutuda jonnakaks ja kangekaelseks. Lähedaste vastu võib ta olla liiga nõudlik. Mõnikord võib ta muutuda täiesti väljakannatamatuks, aga seda juhtub väga harva. Kui ta tunneb, et teda ei mõisteta või teda on reedetud lähedaste poolt, võib ta ärrituda emotsionaalselt. 

Koera aastal sündinud Vähk on tähelepanelik kuulaja. Tal tekivad kohe lähedased suhtled vestluskaaslasega. Ta ei anna mitte ainult oma aega teistele, vaid tahab ka tõesti aidata. Ta on võimeline võtma vastu kiireid ja tähtsaid otsuseid. Ta ei karda mugavustsoonist välja tulla ega karda uusi asju proovida. Koera aastal sündinud Vähk on üsna mitmekülgse loomusega inimene. Ta peab kalliks oma kodu, ta on natuke kinnine ja tagasihoidlik. Tal on raske mitte anda kiusatustele järele ja ta ei pea seda ka vajalikuks. Ta võitleb ebaõigluse vastu ja on omakasupüüdmatu inimene. Ent materiaalsed hüved ei jäta teda ükskõikseks. Talle meeldib asju kokku kuhjata.

 

 


Armastus

Koera aastal sündinud Vähk on tundlik inimene, kes vajab palju tähelepanu. Armudes võib ta muutuda enesekindlamaks ja isegi natuke egoistlikumaks. Koera aastal sündinud Vähk on üsna kangekaelne ja tahtejõuline inimene, kes näitab oma tõelist palet ainult väga vähestele inimestele. Vastassooga suheldes jääb ta iseendale truuks  ja on kirglik, emotsionaalne ja väga armukade. Lisaks kõigele on ta ka väga romantiline.

Pereelus on ta tähelepanelik ja hooliv oma laste ja kaaslase vastu. Teda ei huvita kõrvalsuhted, ta mõtted keerlevad ainult oma lähedaste ümber. Ta armastab oma kodu. Ta on hea ja õrn, armastus on tema elus väga tähtsal kohal. Pere on tema inspiratsiooni allikaks ja tõeline tugi.

 

 


Töö

Koera aastal sündinud Vähk ei karda vastutusrikast tööd. See aitab tal üle saada kõikidest hirmudest ja unustada kõik kahtlused. Koera aastal sündinud Vähk on emotsionaalne ja üsna muljetavaldav inimene. Mõnikord kaotab ta aga reaalsusetaju. Ta on suure kujutlusvõimega ja väga andekas inimene. Ta sobiks hästi loomingulisele tööle. Temast saaks väga hea näitleja või kirjanduse tegelane.

Hoolimata oma õrnusest ja tundlikusest on ta tegus inimene. Ta kohaneb hästi uute tingimustega, on võimeline võtma vastu kõige paremaid otsuseid ning haarama kinni kõikidest võimalustest. Äris on tal õnne, tal on hea nina selle peale. Raha ei jäta teda ükskõikseks, ta tahab leida sellist töökohta, mis tagaks talle hea sissetuleku. Koera aastal sündinud Vähk tahab tulemusi ega ole vastu, kui talle pakutakse juhtivat kohta. Ta on ambitsioonikas inimene.

Kommentaare ei ole