{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Kalade tähemärgi esindajate parimad sõbrad?

  foto : unsplash / Dim Hou      Kalad on sodiaagiringi vii...

 

foto : unsplash / Dim Hou

 

 

 Kalad on sodiaagiringi viimane märk. Kalade esindajaid on sageli raske mõista, veelgi keerulisem on neid rääkima panna. Nad on oma loomult vaiksed ja harjunud olema omas mullis. Nad elavad tunnete järgi. Sellepärast ei olegi temast kerge aru saada ja mõista, milline ta tegelikult on. Seda heidetakse talle tihti ette tema narritamiseks nii tema vaenlaste, kui sõprade poolt. Õnneks on neid palju, kellega Kalad hästi läbi saavad. 


Milline on Kalade esindaja sõbrana? 

Ta ei tõsta kunagi häält. Kui sa tahad teada, miks siis põhjus on lihtne. Esiteks ta ei ole suur jutupaunik. Ta on tagasihoidlik ja ei armasta muutuda demonstratiivseks. Ta eelistab rääkimise asemel palju rohkem tegutseda selleks, et sulle tõestada, et ta sinust hoolib ja sind usaldab. Ta on alati valmis teisi ära kuulama, sa võid olla kindel, et ta kunagi sind hukka ei mõista. Vastupidi, ta teeb kõik, et sind aidata ja et leida lahendusi sinu probleemidele. 

 

 

Aga Kaladel on ka omad puudused, millega tuleks kohe arvestada. Ta ei ütle kõike välja, jätab paljud asjad enda teada, põgeneb konfliktide eest. Sa ei tea kunagi, kas ta on natuke solvunud või hingepõhjani ärritunud, sest ta ei näita sulle midagi välja. Selle asemel ta eelistab mossitada omas nurgas selle asemel, et sinuga rääkima tulla. Lisaks on ta hästi tundlik ja vastuvõtlik, võtab kõik endasse ja kannab oma koormat üksi. Tema jaoks on alati teiste tunded ja soovid tähtsamad, kui tema enda omad, selle tõttu on tal ilma teisteta ja üksi väga raske elada. 


Millised tähemärgid sobivad Kaladega?

Igal sodiaagimärgil on oma iseloom. Kalad on Veemärgid, selle tõttu on nad tundlikud, emotsionaalsed, rahulikud ja intuitiivsed. Kalad tahavad end ümbritseda selliste inimestega, kes talle sarnanevad ja kellel on sama elunägemus. Kõik tulemärgid - Jäär, Ambur ja Lõvi - on tema jaoks liiga jõulised. Õhumärgid aga - Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja - on liiga jutukad. Kalad tahavad olla koos rahulike inimestega, kes oma olemusega tekitavad temas kindluse- ja turvatunde. Selle tõttu sobib ta üldiselt hästi teiste Veemärkidega ehk siis Vähi ja Skorpioniga. 

 

 

Vähiga koos julgevad Kalad unistada, kuulata oma südant ja isegi nutta koos ilma häbi tundmata. See, mis on hea nendega, on see, et nad on mõlemad nostalgilised, peavad tähtsaks oma juuri ja minevikku. Nad tahavad rahulikku elu, on mõlemad suure südamega ja tahavad ainult paremini mõista teiste südant.

Skorpionit peeti vanasti Tulemärgiks, nüüd kuulub ta aga Veemärkide hulka. Ent Tulemärkidelt on ta pärinud oma impulsiivsuse. Skorpion on ka palju tugevama iseloomuga, kui Vähk või Kalad. Skorpion võtab Kalakese oma kaitsva tiiva alla ega lase kellelgi talle liiga teha. Kalad tunnevad koos Skorpioniga, et neid mõistetakse ja kuulatakse ära.


Kes on Kalade kõige parim sõber? 

 

 

Veemärgid pole ainsad, kes Kaladega hästi sobivad. Ka praktilised Maamärgid leiavad Kaladega ühise keele ruttu. Neitsist ja Kaljukitsest võivad saada Kalade head sõbrad aga Sõnniga tekib kohe klapp. Nad sobivad ideaalselt kokku. Nende suhe on harmooniline : Vesi kastab Maad. Kaladel aitavad Sõnnil oma mugavustsoonist välja tulla, olla asjadest üle, muuta vaatenurka ja võtta rahulikumalt. Sõnnile aga meeldib Kalade kunstimeel. 

Sõnn aga aitab Kaladel maa peale tagasi tulla. Mõnikord kipuvad Kalad liiga palju unistama ja elama omas mullis. Selle tõttu võib öelda, et neil on pea pilvedes, tundub, nagu oleksid nad kaugel eemal päris elust. Sõnn aitab sellisel puhul Kaladel olla kohuse- ja vastutustundlikum ning teeb tema eest ära kõik administratiivset laadi asjaajamised. Nende vahel on tugev ja kindel sõprus, millest mõlemad võidavad. Nad mõlemad igatsevad rahu ja vaikuse järele oma elus. 


Kas sa peaksid kõike uskuma, mida sa loed? 

Kui sa nüüd oled selle artikli läbi lugenud ja avastanud, et sinu parimast sõbrast polnud selles artiklis juttugi, siis ära muretse. Kalad satuvad üldiselt ruttu paanikasse. Astroloogia aga ei tugine ühelegi teaduslikule harule. Astroloogia on üksnes kogumik teooriaid. Ja selleks, et teada saada oma astroloogilist profiili, tuleb arvesse võtta lisaks päikesemärgile ka kuu- ja tõusumärki. Seega lõpeta oma sõpradega suhtlemist, kui nad ei ole sündinud Vähi, Skorpioni või Sõnni märgis.

Kommentaare ei ole