{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Skorpion

     Koera aastal sündinud Skorpion on on uhke, iseseisev , sõltumatu ja vaba hing. Pealtnäha jätab ta mulje nagu peaks ta e...


 

 

 Koera aastal sündinud Skorpion on on uhke, iseseisev , sõltumatu ja vaba hing. Pealtnäha jätab ta mulje nagu peaks ta ennast teistest paremaks ja miski ei puudutaks teda. Tegelikult on ta aga tundlik ja teiste vastu hea. Ta ei usalda kõiki, kellega ta kohtub, ta on pigem umbusklik ja ettevaatlik inimene, eriti nendega suheldes, keda ta ei tunne. Koera aastal sündinud Skorpion on väga tugeva intuitsiooniga. Koer on tundlik ja tähelepanelik, Skorpioni mõjul usaldab ta veelgi rohkem oma intuitsiooni. Koera aastal sündinud Skorpion on võimeline ette ennustama tulevikku puudutavaid sündmusi. Ta on hea sõber ent ootab, et lähedased võtaksid arvesse tema arvamust. 

Koera aastal sündinud Skorpion ei lase kellelgi endale öelda, mida ta tegema peab, isegi tema lähedastel pole seda õigust. Ent ta on piisavalt tark ega hakka rikkuma oma suhteid teistega. Teiste vastu on ta sõbralik ja viisakas, ta oskab teistele meeldida. Ta on meeldiv kaaslane. Ent ta jääb alati oma seisukoha juurde ehkki ei suru oma tahtmist teistele peale. Pealtnäha jätab ta mulje nagu oleks ta kõigega rahul. Mõnikord muutub ta liiga emotsionaalseks, sellisel puhul võib ta olla jonnakas, toriseda rohkem, kui vaja ja olla kõige suhtes rahulolematu. Sellisel puhul on parem jätta ta rahule, see on ainuke võimalus, kuidas hoida temaga häid suhteid. 

 

 

Ta meeldib inimestele, sest ta on usaldusväärne ja tugev. Koera aastal sündinud Skorpion on valmis alati kõiki aitama, ta on suuremeelne ja lahke. Ta oskab anda head nõu. Ta on valmis raha välja laenama vajaduse korral. Talle meeldib raha kulutada ilusate asjade peale. Ta ostab endale kõike, mida tahab ega muretse tagajärgede pärast. Tal on hea maitse, ta oskab ilu hinnata. Ta oskab leida originaalseid ja põnevaid asju. Ta tunneb moodi, tema garderoobis leidub väga ilusaid rõivaesemeid. Tema sõbrad küsivad temalt sageli nõu selle kohta, kuidas riides käia. 

Koera aastal sündinud Skorpion on otsusekindel, mõistlik ja arukas inimene. Ta võib olla tähelepanelik ja sõbralik oma lähedaste vastu. Ta ei oska teeselda, ta ütleb alati välja, mida ta mõtleb ja ootab ka teistelt sama. Ta on tugeva isiksusega ja sõltumatu ning teeb tihti seda, mida ta tahab. Tegemist on sümpaatse inimesega, kes on võimeline otsustavalt käituma. Ta ei tahagi olla kõigi sõber, oma tõelisi mõtteid jagab ta ainult kõige lähedasemate inimestega. Lähedased peavad teda sümpaatseks ja armastusväärseks inimeseks. 

 

 


Armastus

Koera aastal sündinud Skorpion on just selline inimene, kellest paljud unistavad. Ta ise on pigem reserveeritud olekuga, kui asi puutub vastassoosse. Ta tunneb hästi oma väärtust ega kiirusta abiellumisega. Koera aastal sündinud Skorpion on kirglik inimene, kes on valmis täitma kõik oma kaaslase soovid. Ta tahab tunda liblikaid kõhus. Tal on palju austajaid. Ta ise on aga püsimatu ja vahetab sageli kaaslast. 

Hoolimata kergemeelsest suhtumisest on ta pereinimesena ideaalne. Abielludes muutub ta kohusetundlikumaks. Ta on väga hea lapsevanem : ta armastab oma lapsi ja on uhke nende edusammude üle. Koera aastal sündinud Skorpionile meeldib kingitusi teha. Tema pereelu on meeldivaid hetki täis ent oma lähedastelt ootab ta, et need oleksid valmis vajadusel mööndusi tegema ja kuuletuksid temale. Koera aastal sündinud Skorpion peab ennast liidriks, talle ei meeldi, kui tema otsustele vastu vaieldakse. 

 

 


Töö

Koera aastal sündinud Skorpion on energiline ja tahtejõuline inimene, kes jätab hea meelega keeruliste probleemide lahendamise kellegi teise hooleks. Ta on ambitsioonikas inimene. Otsusekindel. Ta ei hakka ka tühiste probleemidega tegelema, ei sekku vaidlustesse, vaid teeb oma tööd. Ta ootab oma kolleegidelt, et need teeksid alati kõike tema äranägemise järgi. 

Ta viib oma eesmärgid alati ellu. Teda hinnatakse tema analüütilise mõtlemise pärast. Ta ei ole omakasupüüdmatu, ta ei ole võimeline töötama halbades tingimustes. Ta leiab kõigiga ühise keele ja on väga hea veenmisoskusega. Tavaliselt teeb ta hiilgavat karjääri ja teda hinnatakse, kui väärtuslikku töötajat.

Kommentaare ei ole