{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Skorpion

     Kitse aastal sündinud Skorpion on natuke leebem, tundlikum, aga kindlasti mitte nõrgem. Tegelikult on ta kõige domineer...


 

 

 Kitse aastal sündinud Skorpion on natuke leebem, tundlikum, aga kindlasti mitte nõrgem. Tegelikult on ta kõige domineerivam kõikidest teistest Skorpionitest, kes jääb truuks oma väärtushinnangutele. Ent tagasihoidlik ja otsususvõimetu Kits hakkab tänu Skorpioni mõjutusele rohkem iseendasse uskuma ja tuleb tänu sellele paremini toime kõikide raskustega, mis ta teele võivad tekkida. Kitse aastal sündinud Skorpion on julge, iseseisev ja sõltumatu, rõõmsameelne ja muretu. Ta on väga hea suhtleja, kes saab teistega hästi läbi. Kitse aastal sündinud Skorpion on tugeva isiksusega inimene, kes ei ole valmis kompromisse tegema ja võib olla raske iseloomuga. Mõnikord pealiskaudne ja kergemeelne ent alati meeldiv. Ta kohe oskab teistele meeldida, kõik tunnevad end tema ümber hästi isegi, kui sageli tegutseb ta vastavalt oma huvidele. 

Kitse aastal sündinud Skorpion on energiline ja järjepidev inimene, kes järgneb oma unistustele. Ta tegutseb julgelt ja otsusekindlalt, ta ei tee midagi poolikult, ta ei ole valmis järeleandmisi tegema. Ta on erakordselt tugeva isiksusega varustatud, valmis võitlema kuni viimase hingetõmbeni. Ta ei pea isegi pingutama, et midagi saada, sest kuna ta on lihtsalt nii meeldiv inimene, tulevad teised talle alati meelsasti appi. Lõppude lõpuks on ta lahke, meeldiv ja heatahtlik. Teised kipuvad sageli teda alahindama, sest tegelikult varjab selle meeldivad kesta all end inimene, kes teab väga hästi, mida ta teeb ja kuidas oma tahtmist saada. Kitse aastal sündinud Skorpionil läheb elus tavaliselt alati hästi. Loodus on andnud talle ettenägemisevõime. Tänu sellele aimab ta ette, mis tulevikus juhtuma hakkab. Ent sageli muutub ta ise liiga kannatamatuks ja võib teha korvamatuid vigu.

 

 

Kitse aastal sündinud Skorpion on väga keerulise ja vastuolulise loomusega. Tema tõelist loomust tundma õppida ei ole lihtsalt võimalik, sest ta ei räägi kellelegi oma saladustest. Mõnikord ei saa ta isegi endast aru. Kitse aastal sündinud Skorpionis on nii palju erinevaid jooni : ta võib olla sentimentaalne ja tundetu, ta võib olla tahtejõuline ja iseloomutu, ta võib olla praktilise mõtlemisega ja ettevaatmatu. Mis aga jääb muutumatuks, on tema tugev ja kõigutamatu enesekindlus. Ta jääb truuks oma põhimõtetele. Ta ei kuula teiste arvamust, ta ei karda olla üksi, kõige tähtsamad on tema jaoks tema enda huvid.

Kitse aastal sündinud Skorpion on lõbus ja tore inimene, kes on alati tähelepanu keskmes. Ta kohe oskab tõmmata teiste pilke. Ta kohaneb hästi iga olukorra ja iga inimesega, ta oskab meeldida ja jätab endast hea mulje. Ta on tark ja oskab seltskonnas käituda. Ta on loomupäraste juhiomadustega. Ta leiab, et tal ongi õigus teiste eest otsuseid vastu võtta. Ta aimab alateadvuslikult, mis tujus teised hetkel võivad olla ja tegutseb vastavalt. Kitse aastal sündinud Skorpion ei hakka kompromisse tegema. Ta ei hakka ka vaidlema, vaid surub kindlalt oma tahtmist läbi. Ta on kategooriline oma arvamustes ent sellest hoolimata meeldiv inimene. 

 

 


Armastus

Kitse aastal sündinud Skorpion on karismaatiline ja temperamentne inimene, kes ei tunne igavust, olles üksi. Ta on sõltumatu ja iseseisev inimene. Loomulikult on tal palju austajaid vastassoo seas. Isiklikes suhetes on ta partnerina armastusväärne, natuke kergemeelne. Võib-olla on abielu tema jaoks tähtis, aga igal juhul ei näita ta seda välja. Kitse aastal sündinud Skorpion on egoistlik ja autoritaarne partner. Ta otsib uusi kogemusi ja muljeid, tahab nautida elu nii palju, kui võimalik. Mõtleb väga vähe oma partneri tunnete peale. 

Peale abiellumist saab temast aga ideaalne pereinimene. Või vähemalt ta annab endast parima, et täita oma rolli. Ta vajab läheduste toetust. Ta otsib soojust ja tähelepanu, talle meeldib särada isegi pereringis. Omalt poolt katsub ta ümbritseda lähedasi hoole ja armastusega. Ehkki mõnikord muutub ta liiga nõudlikuks ja ootab täielikku sõnakuulekust. Kitse aastal sündinud Skorpion juhib ka oma lähedaste elu, vastu ootab ta aga tänu. 

 

 

 

Töö

Kitse on otsustusvõimetu ja ekstravagantne, tänu Skorpionile on ta palju pädevam ja võib teha hiilgavat karjääri. Kitse aastal sündinud Skorpion on praktilise mõtlemisega ja pühendunud inimene, kes tahab oma suuri plaane ellu viia. Ta võiks töötada ükskõik millises valdkonnas. Kitse aastal sündinud Skorpionite hulgas on kuulsaid kirjanikke, artiste, näitlejaid, haridustöötajaid ja teadlasi. 

Kitse aastal sündinud Skorpion on sihikindel ja töökas. Ainult üks asi võib talle takistuseks saada ja selleks on tema enda laiskus. Muidu aga tundub nagu saaks ta kõikidest takistustest üle. Ta on tugeva intuitsiooniga, selle tõttu ei tee ta vigu, ta paistab silma oma leidlikkuse poolest ja teab, kuidas reageerida igas olukorras. Kitse aastal sündinud Skorpion võib aga muutuda apaatseks ja olla laisk ent kui see peaks juhtuma, leiab ta jõudu, kuidas end kokku võtta. Ta on loomupäraste juhiomadustega, kes ei oska teistele alluda ega kuulata kellegi sõna. 

 


Kommentaare ei ole