{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Neitsi

     Kitse aastal sündinud Neitsi on kõikide lemmik. Ta on nii hea suhtleja ja nii meeldiv inimene, et ei jäta kedagi ükskõi...


 

 

 Kitse aastal sündinud Neitsi on kõikide lemmik. Ta on nii hea suhtleja ja nii meeldiv inimene, et ei jäta kedagi ükskõikseks. Kits on küll pealiskaudne, Neitsi aga praktilise mõtlemisega : Kuke aastal sündinud Neitsi ei ole nii autoritaarne ja range, vaid hoopis natuke salapärasel. Ta mõtleb küll loogiliselt nagu kõik Neitsid ja teeb oma tööd praktilisemalt. Ta on üsna vastuoluline inimene just selle tõttu, et teda mõjutavad Kuke aasta ja Neitsi tähemärk korraga. Ühest küljest on ta praktiline ja ratsionaalne, teisest küljest natuke jonnakas ja emotsionaalselt püsimatu. Mõnikord võib ta näidata ennast ka halvast valgusest ja olla kõige suhtes rahulolematu. 

Praktilise mõtlemisega Neitsi ja ettearvamatu Kitse kooslus on üsna huvitav ent paljuski vastuoluline. Mõlemad märgid on omavahel rivaalid. Kitse aastal sündinud Neitsi armastab ilusaid asju, tahab muljeid ja elamusi saada. Ent samal ajal on ta ettevaatlik ja kokkuhoidlik oma kulutustes. Ta ei ole kergemeelne, ent avatud suhtlemisele ja armastab isegi liiga palju lobiseda. Talle meeldib nõu anda, ta võib suruda ka oma arvamust teistele peale. Mõnikord võib muutuda nii kangekaelseks, et raske on temaga suhelda ja ühisele arvamusele jõuda. Ta ei kannata üksindust ja saab ruttu teistega lähedaseks. Ent ta tahab teistele alati head, katsub alati aidata ja juhatada teisi õigele teele. 

 

 

Kitse aastal sündinud Neitsi on väga hästi teadlik sellest, et tee, mis viib edule ei ole sile, vaid käänuline ja takistusi täis. Ta viib oma eesmärgid ellu, planeerib hoolikalt oma eesmärgid ellu, katsetab erinevaid võimalusi. Kitse mõjul võib ta teinekord liigselt kiirustada ja tormata. Sellistel puhkudel võib tal aga teiste abi vaja minna, mille ta hea meelega ka vastu võtab. Kitse aastal sündinud Neitsi võib olla teinekord tujukas ent üldiselt on ta ikkagi rõõmus ja energiline inimene. Ta on optimistlik inimene, kes usub sellesse, et varem või hiljem saab ta oma tahtmist. Ta ei karda muutuseid. Ta katsub olla teiste vastu tähelepanelik ent mõnikord räägib liiga palju ja võib teha oma sõnadega tahtmatult haiget. 

Ta on perfektsionist. Ta otsib kogu oma elu täiuslikkust. Ta viib alati alustatu lõpule ja tavaliselt on tema tulemused väga head. Ta hoolitseb oma välimuse eest, käib moekalt ja stiilselt riides, ning teab, mis talle sobib ja mis mitte. Ta jagab ka teistele nõuandeid ja soovitusi. Kitse aastal sündinud Neitsi tunneb moodi, vähemalt ta ise arvab seda. Ta unistab õiglasest maailmast ja teeb kõik, et muuta maailma paremaks paigaks. Mõnikord läheb ta seejuures liiga innukaks kätte, katsudes teisi õnnelikuks teha ja võib hakata teisi väsitama oma pideva moraalilugemisega. 

 

 


Armastus

Ta näitab ennast parimast küljest, on tõsine, mõistlik ja püsiv oma eelistustes. Teda ei huvita pealiskaudsed suhted, ta on väga valiv ja ettevaatlik. Kohe suhte algusest saadik mõtleb ta tõsise suhte loomise peale, lühisuhted ei paku talle huvi. Temaga on lihtne hakkama saada, kõik, mida ta nõuab, on siirus ja ausus. Ta ei kannata petmist ega taha halbu üllatusi. Ta hoiab eemale neist, kelle jaoks jäävad tugevad tunded võõraks. 

Kitse aastal sündinud Neitsi vajab oma lähedasi ja on neist sõltuv. Ta kardab üksindust ega tunne end hästi ilma kaaslase täieliku toetuseta. Ta vajab püsivat ja kindlat suhet, ta on ise vankumatult truu. Mõnikord võib oma liigse hädaldamise ja kurtmisega teised ära väsitada. Ent kui ta kipubki nõu andma, on tal ainult head kavatsused. Ta unistab suurest armastusest, ideaalsest kooselust ja hoolitseb selle eest, et tema perel millestki puudust ei oleks. 

 

 


Töö

Kitse aastal sündinud Neitsi jaoks on töötingimused väga tähtsam kohal. Talle ei meeldi teha oma tööd kiirustades, ta väldib konkurentsi, ta vajab rahulikku õhkkonda. Ta ootab oma kolleegidelt toetust, vastasel korral võib hakata endas kahtlema. Kitse aastal sündinud Neitsi oskab olla tänulik ega unusta iialgi teeneid, mida talle on osutatud. Ta on nõudlik ent õiglane. Lisaks sellele ka kohusetundlik ja töökas. teda hinnatakse ja austatakse. 

Kitse aastal sündinud Neitsi on ambitsioonikas ja otsusekindel. Järjepidev ja viib alati kõik oma eesmärgid ellu. Kui ta on leidnud endale kutsumuse, jääb ta selle ameti peale. Ta võiks töötada ükskõik millises valdkonnas. Ta on pedant ja distsiplineeritud. Kohusetundlik inimene, kelle jaoks ei ole ühtegi takistust olemas. Tänu oma praktilisele mõtlemisele leiab ta kõikidele probleemidele lahenduse.

Kommentaare ei ole