{ads}

HIDE

Viimased

latest

Erinevad põlvkonnad - X, Y ja Z. Aga kas sa oled midagi kuulnud NOLD-põlvkonnast, kuhu kuuluvad need, kes on liiga vanad, et kuuluda noorte hulka ja liiga noored, et kuuluda vanade hulka

    foto : unsplash / Simona Toma   Kui sul on vanust 45 - ...

 

 

foto : unsplash / Simona Toma

 

Kui sul on vanust 45 - 65 ja kui sa leiad, et sa oled liiga vana, et kuuluda noore põlvkonna hulka ja liiga noor, et kuulda vana põlvkonna hulka, siis oled sa ilmselt NOLD generatsioon. 

Generatsioonide vahelised erinevused ei puuduta üksnes noori. NOLD generatsiooni kuuluvad isikud elavad teadmisega, et nad ei saa kunagi vanaks (never old). Sinna kuuluvad peamiselt need, kellel on vanus 45 kuni 65 ent kes ei leia oma kohta noorte seas ent ei pea ennast ka vanaks. 

 

 

Pea kaheksa inimest kümnest, kes kuuluvad sellesse kategooriasse, tunnevad end selle kirjelduse järgi ära. Nad tunnevad nagu oleksid nad kahe sugupõlve vahel lõksu jäänud, sest tööturg peab neid liiga "vanaks" ehkki nad ise nii ei tunne ega liigita ennast sellesse kategooriasse. 

Seega 45% inimestest, kellel on vanust 45-65. aastat leiavad, et neid alahinnatakse üsna tihti. Vanus on suhteline mõiste, kõik, mis tegelikult loeb, on inimese meeleseisund, mitte sünniaasta passis. Kolmveerand üle 30. aastastest inimestest tunnistab, et nad tunnevad end palju nooremana oma bioloogilisest vanusest. Samuti tunnistasid uuringu jaoks küsitletud inimesed, et neid peetakse tihti palju nooremateks, kui nad tegelikult on. 

 

LOE KA :  X, Y ja Z-põlvkonnad - millisesse kuulud sina ja kas sa tead, mille järgi neid ära tunda? 

Uued noored, uued harjumused. Mida Z- noored teevad teisiti oma vanematest?


Kommentaare ei ole