{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Jäär

     Kitse aastal sündinud Jäär on tugev ja otsusekindel, ta teab täpselt, mida ta oma elust tahab. Mõned ei saa temast aru ...


 

 

 Kitse aastal sündinud Jäär on tugev ja otsusekindel, ta teab täpselt, mida ta oma elust tahab. Mõned ei saa temast aru ega mõista tema eelistusi. Kitse aastal sündinud Jäär on üsna vastuoluline ja keerulise iseloomuga. Ta on iseseisev ja kangekaelne, ta ei kannata rahulikku olemist ega vaikust. Kitsel on raske oma eesmärke paika panna, Jäär on aga ambitsioonikas ja tahtejõuline - ta tahab iga hinna eest edu saavutada. Ta ei kannata niisama istumist ja tegevusetust. Kitse aastal sündinud Jääral on kogu aeg midagi käsil, ta ootab ja otsib kogu aeg midagi. Mõnikord ainult ei tea ta ise ka, mida täpselt.

Tahtejõulise Jäära ja ambitsioonika Kitse märgi all sündinud inimesed seisavad tuliselt oma huvide eest väljas ja on otsusekindlad. Kitse aastal sündinud Jäär ei ole võimeline kedagi petma. Ka kurjus ei ole talle omane. Ta seisab alati õigluse eest väljas ja paistab silma oma otsekohesuse poolest. Ta ütleb alati välja, mida ta mõtleb. Ta on aus ja siiras. Ta ei kannata valet ega petmist mitte mingisugusel kujul. Ta on iseseisev ja sõltumatu. Peab kalliks oma vabadust ega vaja kellegi abi. Ta ei kannata kahemõttelisi olukordi ja taotleb enne kõike õiglust. Ta ütleb selgelt oma arvamuse välja.

 

 

Kitse aastal sündinud Jäär peab tähtsaks oma vabadust ega kannata, kui talle piire seatakse. Ta peab tähtsaks oma lähedasi ja on nende vastu tähelepanelik. Võõrastega ei hakka ta peenutsema, ta on taktitundeline ja viisakas aga midagi rohkemat ei maksa temalt oodata. Kitse aastal sündinud Jäär ei andesta reetmist ega alatut käitumist. Ta ei tee kunagi midagi, mis rikuks tema suhteid teistega. Lähedaste inimestega on tal usalduslik suhe. Teda peetakse toredaks ja sümpaatseks inimeseks. 

Kitse aastal sündinud Jäär on meeldiv inimene, kes armastab palju rääkida. Mõnikord võib langeda aga masendusse, sulgub sellepeale iseendasse ja on tujust ära. Üldiselt leiab ta kerge vaevaga teistega ühise keele ja tunneb end hästi ükskõik millises ettevõtmises. Ta on tegus, energiline, talle meeldib lõbutseda. Mõnikord vajab aga ka tema rahu ja vaikust, tahab olla omaette ja mõtelda rahulikult oma probleemide üle järele. Kitse aastal sündinud Jäära saadab elus hea edu, ta ei lepi läbikukkumisega. Ta on uhke iseenda üle, teda saadab hea kuulsus. Tavaliselt pääseb ta suurematest probleemidest elus ja kui tal peakski raskeid aegu ette tulema, ütleb ta ikka, et kõik on korras.

 

 


Armastus

Kitse aastal sündinud Jäär ei kiirustaoma tunnete jagamisega. Talle meeldib nalja teha armastuse kohta, mängides salapärast. Kitse aastal sündinud Jäär on pühendunud partner. Armununa on ta siiras ja aus, ta ei ole inimene, kes hakkaks oma kaaslast petma. Ent ta võib käituda üsna ettearvamatult. Mõnikord kaotab ta enesekontrolli. Ta võib olla ka üsna tujukas ning emotsionaalne. Kindlasti armukade.

Pereinimesena jääb ta truuks oma põhimõtetele. Ta peab ikka kalliks oma vabadust. Ehkki ta üritab olla hea pereinimene, ei lase ta oma kaaslasel kunagi toppida nina oma asjadesse. Ta peab ennast perepeaks ning tahab võtta kõiki otsuseid ise vastu. Ent ta on suhtlemisele avatud. Oma lähedaste vastu on ta hooliv ja tähelepanelik. 

 

 


Töö

Kitse aastal sündinud Jäär on kohusetundlik inimene, kolleegide poolt austatud ja usaldatud. Ta teeb alati kõik ära, mida temalt oodatakse. Ta on ka väga loominguline inimene. Oskab hästi rääkida, on meeldiv, väga hea veenmisoskusega. Natuke nõudlik ja kategooriline, ent katsub alati jääda rahulikuks. Oma alluvate vastu on ta kannatlik ja arukas.

Kitse aastal sündinud Jäär vajab töötamiseks rahulikku õhkkonda. Ta valib endale tavaliselt loomingulise töö, ilma kindlate kellaaegadeta. Temast saaks hea kirjanik, ajakirjanik või kunstikriitik. Temast saaks ka hea poliitik. Ta tunneb sõnakunsti, omab head veenmisoskust ja oskab kaitsta oma seisukohta.

Kommentaare ei ole