{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kellega Neitsi, Kaljukits ja Sõnn üldse ei sobi?

foto : unsplash / Artem Beliakin   Maamärgid on põhimõttekindlad ...

foto : unsplash / Artem Beliakin

 
Maamärgid on põhimõttekindlad inimesed, kes ei sobi kõikide inimestega. Kellega siis Neitsi, Kaljukits ja Sõnn kokku sobivad ja kellega neil on raske ühist keelt leida? 

 

Maamärgid on praktilise mõtlemisega inimesed, kes tahavad, et viimane sõna jääks alati neile. Nende kohta võiks lausa öelda, et nad on jonnakad nagu eeslid. Kui sulle ei meeldi kuiv tabelimajandus ja administratiivne pool, siis hoia Neitsist parem eemale, sest Neitsi elus on kõik viimse üksikasjani hästi organiseeritud. 


Kellega Sõnn kokku ei sobi? 

Tubli ja korraliku Maamärgina sobib Sõnn eriti nendega, kes on sündinud Veemärgi all ent samuti teiste Maamärkidega. Näiteks, kui vaadata armusuhteid, siis Skorpioni märk jääb Sõnni märgiga vastasseisu, ent mõlemad märgid täiendavad teineteist ideaalselt. Kangekaelne ja jonnakas Sõnn sobib aga vähem Õhu- ja Tulemärkidega. Näiteks ei saa ta alati Veevalajatest aru, kes elab muretult oma elu nii nagu teisi polekski olemas. Ka Jäär ei ole tema lemmikute killas, sest Jäär on sama jonnakas ja põikpäine nagu Sõnn isegi. Lisaks sellele on Jäär Sõnni jaoks liiga impulsiivne ja tormakas. 

 

 


Kellega Neitsi kokku ei sobi? 

Neitsi on diskreetse loomusega ja sobib hästi kõikide Kaladega, kelle märk jääb Neitsi omaga vastasseisu. Kalad toovad praktilise mõtlemisega Neitsi ellu natuke romantikat. Mis puutub aga Õhumärkidesse, siis kummalisel kombel klapib Neitsi hästi Kaksikutega, keda samuti valitseb planeet Merkuur. Ilmselt see ongi põhjuseks, miks nad nii ruttu ühise keele leiavad. Ent Amburiga on teised lood. Nad ei ole just vaenlased, aga Neitsi ei saa öelda, et ta hindaks Amburi soovi olla pidevalt tähelepanu keskpunktis. Kui nad peaksid koos reisile minema, hakkaks Neitsi ettevalmistusi tegema kuus kuud varem, Ambur aga pakib oma asjad viimasel hetkel. 


Kellega Kaljukits ei sobi?

Kaljukits ei ole just kõige parema kuulsusega. Mõned süüdistavad teda tundetuses, teised ükskõiksuses, kolmandad südametuses. Ent tegelikult on see kõik vale, sest Kaljukits varjab oma kaitsva kesta all sooja ja hoolivat südant. Ta ootab ainult inimest, kes oskaks tema ees hoolitseda nii nagu peab. Nii nagu Vähi tähemärgi esindaja seda teha suudaks. Vähk on suur romantik ent meeldib Kaljukitsele. Ka Skorpioniga saaks ta jutule, sest Skorpion ei hakka keerutama. Ent Kaksikutega Kaljukitse millegipärast ei sobi.

Kommentaare ei ole