{ads}

HIDE

Viimased

latest

Emade emotsionaalne koormus

    Ema ja isa vaatasid ühel õhtul telekat. Kui aeg on juba hiline, tõusis ema ja ütles, et ta on väsinud ja läheb heidab magama. Ta läks kö...

 


 

Ema ja isa vaatasid ühel õhtul telekat. Kui aeg on juba hiline, tõusis ema ja ütles, et ta on väsinud ja läheb heidab magama. Ta läks kööki, et teha järgmiseks päevaks võileivad valmis. Seejärel pani ta nõud nõudepesumasinasse ja võttis liha sügavkülmikust välja, mille ta plaanis järgmisel päeval lõunaks valmistada. Ema vaatas üle, kas on ikka piisavalt pudrumaterjali hommikuks, seejärel lisas ta suhkrut suhkrutoosi ja pani taldrikud lauale hommikusöögiks. Peale seda pani ta kohvimasina valmis, et oleks hommikul ainult nupule vajutada. Ema võttis märjad riided pesumasinast ja pani pesu kuivama, seejärel tuli tal meelde, et tütrele on hommikuks vaja üks särk ära triikida ja poja pükstele nööp ette õmmelda. Peale seda koristas ta mänguasjad, pani telefoni omale kohale. Ta kastis lilled, pani prügikasti kinni ja käteräti omale kohale. Seejärel kirjutas ta tütre õpetajale päevikusse, pani lapsele taskuraha valmis ning korjas üles raamatu, mis oli tooli alla kukkunud. Peale seda tuli tal meelde, et ta peab järgmisel päeval saatma sünnipäevakaardi ühele sugulasele, ta kirjutas aadressi ümbriku peale ning pani selle enda käekotti valmis. Alles peale seda läks ta vannituppa hambaid pesema. 

Isa aga hüüdis suurest toast : "Ma arvasin, et sa läksid juba ammu magama!"


"Ma lähengi!", vastas ema. 

Ta vahetas koera joogivee ära ja lasi kassi tuppa. Seejärel kustutas esikus tule ära. Ta heitis pilgu laste tuppa, kustutas tule, korjas riided üles, pani mustad sokid pesukasti ja rääkis lapsega, kes oli veel üleval. Oma tuppa jõudnud pani ta endale riided hommikuks valmis. Ta kirjutas nimekirja veel kolm tähtsat meeldetuletust järgmiseks päevaks. 

Sellel hetkel pani isa teleka kinni ja ütles, et ta tuleb magama, mida ta ka tegi. 

Seda kutsutaksegi naiste emotsionaalseks koormaks. 


Autor teadmata

Kommentaare ei ole