{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Vähk

     Tundliku Vähi ja aktiivse Hobuse kooslus on pigem harmooniline. Hobuse aastal sündinud Vähk on õilis, tundlik ja siiras...


 

 

 Tundliku Vähi ja aktiivse Hobuse kooslus on pigem harmooniline. Hobuse aastal sündinud Vähk on õilis, tundlik ja siiras inimene. Ta on tagasihoidlik, teiste arvamusest sõltuv ent samal ajal on tal piisavalt sisemist jõudu, et aidata ka teisi. Tagasihoidlik Vähk muutub Hobuse mõjutusel emotsionaalselt stabiilsemaks ning enesekindlamaks. Ent see ei tähenda veel nagu oleks ta valmis avama oma südant kogu maailmale. Ta on tasakaalukas ja harmooniline inimene. Ta on hea enesekontrolliga, suudab hoida oma negatiivseid emotsioone tahasi. Ta jätab endast mulje, kui õnnelikust ja oma eluga rahulolevast inimesest. 

Vähk on tundlik, võtab kõike isiklikult ega armasta kriitikat. Ent ta ei näita oma ebakindlust teistele välja ja on rõõmus ning optimistlik teiste ees. Sooja südamega Hobune ei suuda jagu saada Vähi tagasihoidlikkusest. Hobuse aastal sündinud Vähil on raske otsuseid langetada. Ta hoiab kiivalt oma saladusi. Ta kardab sattuda ebameeldivatesse olukordadesse või kuulda midagi ebameeldivat enda kohta. Ta eelistab palju rohkem suhelda sõpradega, mis ei sunni ega kohusta teda millekski. 

 

 

Ta oskab jätta endast head muljet ja paistab silma oma hea käitumise poolest. Ta hoiab nii palju, kui võimalik, konfliktidest eemale. Talle ei meeldi vaielda ega probleeme lahendada. Hobune on jonnakas ja kangekaelne, kes armastab oma vabadust, ent koos Vähiga muutub ta kannatlikumaks. Inimesed ise tulevad tema juurde lohutust ja mõistmist otsima. Ta on kaastundlik ja teab alati, mida ütelda. Ent ei maksa segi ajada tema heatahtlikkust ja headust iseloomu nõrkuse või tahtejõu puudusega. Ta on täiesti võimeline kaitsma oma arvamamust, ta ei hakka teistele järeleandmisi tegema, kui nad tema tahtmist ei täida. 

Hobuse aastal sündinud Vähk võib muutuda tujukaks. Võib olla otsustusvõimetu. Ta võib ärrituda ja solvuda. Võtta kõike isiklikult. Vihahoos võib öelda nii mõndagi. Ent ta suudab end ka õigel hetkel kokku võtta. Lähedaste arvates on ta aga tore ja meeldiv inimene, kellega on mõnus rääkida. Ta tõmbab tähelepanu oma heatahtlikkusega. Ta on suure kujutlusvõimega inimene. Ta on veendunud, et iga inimene on oma õnne sepp. 

 


Armastus

Partnerina on ta õrn ja romantiline. Ta aimab seda, millised on ta kaaslase soovid. Tal on mõnikord raske oma tundeid välja näidata, ent ta otsib tõsist suhet. Hobuse aastal sündinud Vähk unistab tugevast abielust, mitte pealiskaudsest suhtest. Tema peale võib kindel olla. Ta otsib hingelist sidet.

Hobuse aastal sündinud Vähi pereelu on ilus. Lähedastel on tema elus tähtis koht. Nende vastu on ta tähelepanelik ja hea. Talle meeldib veeta aega kodus, tal on raske olla eemal oma lähedastest. Ta peab tähtsaks pereväärtusi. Ta on õnnelik, kui saab olla rahulikult kodus. Ta peab kalliks oma elukaaslast ega näe tema juures ainsatki viga. Ta pühendab palju aega laste kasvatamisele ja nende heaolule. 

 


Töö

Hobuse aastal sündinud Vähk on ettevaatlik, diskreetne ja töökas inimene. Ideaalne töötaja. Ta on täiesti aus ja kohusetundlik töötaja. Millist tööd ta ka ei tee, ta näitab ikka ennast parimast küljest. Ta leiab ühise keele kõikide inimestega, ta ei otsi konflikte ja on alati valmis järelandmisi tegema. Pole siis ka midagi imestada, et teda peetakse targaks ja andekaks juhiks. 

Ta pöörab palju rõhku detailidele, ta ei karda üksluist tööd. Hobune tahab küll tegevust ja igatseb vahelduse järele. Vähk on aga reserveeritum ja õpetab Hobusele sihikindlust ning kohusetundlikkust. Selle tõttu on ta valmis töötama meeskonnas. Temast saaks hea poliitik või avaliku elu tegelane. Hobuse aastal sündinud Vähkide seas on palju kuulsaid atleete, teadlasi, näitlejaid ja kirjanikke.

Kommentaare ei ole