{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Kaalud

     Hobuse aastal sündinud Kaalud on sõbraliku iseloomuga. Nad ei kannata üksindust ja armastavad inimeste seltskonda. Hobu...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Kaalud on sõbraliku iseloomuga. Nad ei kannata üksindust ja armastavad inimeste seltskonda. Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja tunneb ennast hästi igas olukorras, tavaliselt on tal suur tutvusringkond. Ta on tasakaalukas inimene, kes oskab suhelda ja on positiivse ellusuhtumisega, selle tõttu on temaga väga meeldiv suhelda. Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja on loominguline inimene, kes tunneb end hästi just sellisena nagu ta on ega lase end mõjutada oma emotsioonidest. Ta on intelligentne ja laia silmaringiga. Ta on andekas ja hea kunstimaitsega. Talle meeldib teiste seast silma paista. Ta on nii meeldiv ja armas, et talle antakse kõik tema nõrkused andeks. Puuduste seas tuleks aga välja tuua enesekeskset ja jonnakat loomust. 

Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja on hästi energiline inimene, kellel on raske istuda samal kohal pikemat aega. Ta on elava loomusega ja tunneb huvi kõige vastu, mis tema ümber toimub. Ta tahab alati kursis olla viimaste uudistega. Nii Hobune, kui Kaalud täiendavad teineteist ideaalselt. Aktiivne Hobune elab säravat ja tegusat elu. Tark Kaalude esindaja jääb aga iseendale truuks ega hakka otsima konflikti Hobusega, sellepärast säilitab ta rahu ja tasakaalu. Ta on mitmekülgne inimene. 

 

 

Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja on otsekohene ja positiivne. Tal on hästi palju tuttavaid. Ta on väga hea huumorimeelega, temaga on lihtne suhelda, ta oskab teistele rõõmu valmistada. Ta äratab kohe usaldust ja jätab endast alati hea mulje. Ent ei maksa arvata nagu oleks ta valmis ohverdama kõik teiste õnne jaoks. Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja ei hakka kunagi meeletusi tegema. Ta ei muutu tundeliseks ega emotsionaalseks. Ta oskab vahet teha isikliku elu ja avaliku elu asjadel. Oma lähedaste jaoks on ta aga parim nõuandja, kes olla saab. Ta on väga hea sõber, kes toetab alati oma sõpru rasketel hetkedel. 

Tema kõige tähtsam joon ongi hea suhtlemisoskus. Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja armastab tõmmata tähelepanu enda peale, talle meeldib organiseerida erinevaid üritusi. Ta oskab veenvalt rääkida. Ta oskab ka vajalikke suhteid hoida. Ta võtab kiirelt otsuseid vastu. Ent ta käitub alati vabalt ja ilma kompleksideta, ta on hästi meeldiv ja tore inimene. Talle meeldivad komplimendid ja tähelepanu, üksindus hirmutab teda ainult. Mõnikord võib ta teisi üllatada oma äkiliste tujumuutustega. Mõnikord võib ta muutuda ebaviisakaks ja ärrituda. 

 


Armastus

Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja on väga atraktiivne ja võluv inimene, ta jätab endast alati kustumatu mulje. Isiklikes suhetes ei kannata ta üksluisust ja igavust, talle meeldib flirtida ja kurameerida. Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja on kirglik inimene. Impulsiivne ja emotsionaalne, kes on valmis armastuse pärast rumalusi tegema. Ta on valmis tõsiseks suhteks ainult siis, kui ta tunded on sügavad. 

Mis puutub pere loomisesse, siis ei hakka ta kiirustama. Partnerina on tähelepanelik ja kohusetundlik. Võimaluse piires väldib ta tülisid ja skandaale ning katsub leida kompromisse. Ta on eriti tähelepanelik laste vastu, näidates ennast targa, hea ja mõistva lapsevanemana. Talle ei meeldi eriti kodutööd ent ta on valmis tegema seda, mida temalt oodatakse. Tal on ilus ja mugav kodu, kus valitseb meeldiv õhkkond.

 


Töö

Hobuse aastal sündinud Kaalude esindaja on loominguline inimene, kes sobiks hästi tööle kunsti valdkonda. Ta oskab hästi joonistada, tal on hea muusikaline kuulmine. Temast saaks hea moelooja, artist, arhitekt või andekas muusik. Ta on võimeline tegema ka mitut asja korraga. Ta ei muutu hajameelseks ega raiska oma aega, vaid viib kõik seatud eesmärgid ellu. Ta on töökas inimene, sihikindel ja järjepidev. Selle tõttu ei tule tal ka suuremaid takistusi ette ja tavaliselt jõuab ta tippu. 

Mõnikord võib ta olla liiga nõudlik iseenda vastu. Ta tahab aga koostööd teha ja katsub alati arvestada teiste arvamusega. Ta on ambitsioonikas inimene, kes ei taha jääda teiste varju. Kõige parema meelega töötaks ta juhtival kohal, sinna sobiks ta tõesti hästi ehkki ta on võimeline töötama ka meeskonnas.

Kommentaare ei ole