{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks küsimus, mis aitab sul oma lapsega suhet paremaks muuta

  foto : unsplash / Johnny Cohen   Kuidas muuta siis oma su...

 

foto : unsplash / Johnny Cohen

 

Kuidas muuta siis oma suhet lapsega lähedasemaks, et mitte olla ainult see, kes käsib ja kamandab või kelle sõna peab kuulma? Psühholoog Becky Kennedy jagas selle kohta nõuandeid oma Instagram'i lehel. Kõige tähtsamaks jääb loomulikult omavaheline suhtlemine, mis aitab muuta laste ja vanemate vahelist suhet paremaks. 

Lisaks sellele on üks küsimus, mida võib esitada igas vanuses lastele. See küsimus aitab lapsel kaasa mõelda ning arutada, mida saaks edaspidi paremini teha. 

Küsi oma lapselt : "Mida ma saaksin teha, et olla parem lapsevanem? "

Ükskõik siis, mida su laps sulle ka ei vasta - näiteks ta võib sulle öelda, et sa võiksid anda rohkem taskuraha või osta kommi järgmine kord, kui sa poodi lähed... Kuula ära, mis ta sulle vastab.

 

 

Seejärel katsuge natuke arendada seda teemat edasi. 

Mille jaoks see vajalik on? Kujuta endale näiteks ette, kui su ülemus tuleb sinult küsima ja sinuga aru pidama ilma näilise põhjuseta, kuidas ta saaks olla parem ülemusena? See, et ta tuleb sinu käest seda küsima ja kuulab sinu vastuse ära, on märk sellest, et ta sind austab ja tunneb huvi selle vastu, mida sa mõtled. 

See loob usaldusliku suhte teie vahel. Ja mida usalduslikum on suhe, seda suurem on ka soov teha koostööd ja olla abivalmis.

Kommentaare ei ole