{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Kaksikud

    Roti aastal sündinud Kaksikute elu on põnev ja sündmusterohke. Selle märgi all sündinud inimene on optimistlik ja rõõmsa...

 


 

Roti aastal sündinud Kaksikute elu on põnev ja sündmusterohke. Selle märgi all sündinud inimene on optimistlik ja rõõmsameelne - iga uus päev toob kaasa uusi võimalusi viia oma plaane ellu ja avastada midagi toredat. Talle meeldib, kui tal on kogu aeg midagi teha, ta leiab ühise keele kõikide inimestega, ta kohaneb hästi iga olukorraga. Kõige hirmsam on tema jaoks see, kui ta peab olema üksi ilma, et tal oleks kellegagi rääkida. Kui tal pole midagi teha ja kui ta peab tundma igavust. Mõnikord võib ta muutuda liiga impulsiivseks. 

Ta on entusiastlik ja väga töökas inimene. Ta elab täiel rinnal, ta on suure tahtejõuga, võimeline enda peale võtma ka kõige raskemaid kohustusi. Raskused ei kohuta teda - vastupidi - see annab talle jõudu juurde. Ta tahab näidata, milleks ta võimeline on. Ta on ettevaatlik ja tugeva intuitsiooniga, tänu sellele leiab väljapääsu ka kõige keerulisematest olukordadest. Kuna tal on kogu aeg mitu asja pooleli, on tal raske keskenduda ainult ühele asjale korraga. Ta võtab enda peale liiga palju asju ent kaotab ruttu huvi kõige vastu. Ent kui ta endale midagi pähe on võtnud, siis teeb ta selle ka ära. Ta on elava loomusega inimene, kes tunneb kõige vastu huvi. Ta ei kannata igavust ega üksluisust. 

 

 

Ent ta ei ole selline, kellel oleks harjumuseks raisata oma raha või kes hakkaks käituma liiga kergemeelseks, sest Rott hoiab Kaksikuid hooletu suhtumise eest. Tänu sellele suudab Roti aastal sündinud Kaksik võtta vastu kõige paremaid otsuseid. Ta oskab hinnata küll ilusaid asju, ent see pole veel mõjub põhjus, miks kulutada oma raha asjade peale, mida ta ei vaja. Ta ei taha raisata raha selleks, et teistele muljet avaldada. Roti aastal sündinud Kaksikuga on meeldiv suhelda, ta on väga huvitav ja tore inimene, kellega ei hakka kunagi igav. Tal on alati tuhat mõtet, mida toredat võiks ette võtta. Temaga koosolemine on puhas rõõm. 

Roti aastal sündinud Kaksik on tugeva intuitsiooniga. Ta ei hakka kunagi riskima oma tervise ja rahaga. Tal on oskus aimata, kuidas teine inimene ennast tunda võib, tal on oskus hoida häid suhteid kõikide inimestega. Roti aastal sündinud Kaksik teeb tavaliselt palju tööd, et edu saavutada. Ent ta võib tunda ruttu igavust ilma näilise põhjuseta, sest ta lihtsalt on selline inimene, kes pulbitseb energiast ja teotahtest. 

 

 


Armastus

Roti aastal sündinud Kaksik on vastassoo seas kõrges hinnas, sest ta on lihtsalt selline meeldiv inimene. Partnerina on ta hea ja hooliv, isegi romantiline. Ta on valmis kõigeks, et oma kallima tähelepanu võita. Ta katsub teda näiteks üllatada. Püsivusega ta ei paista just silma, sellepärast vahetab ta sageli partnerit. Tal on raske ka oma tunnetes selgusele jõuda, selle tõttu on tal palju lühisuhteid. 

Tema pereelu on aga sündmusterohke. Mõnikord on tal isegi kõrvalsuhe. Ta leiab alati lahenduse, kuidas lahendada probleeme. Ta on parim lapsevanem oma lastele. Oma lapsi hoiab ta väga. Talle meeldib lastega koos mängida, tavaliselt hellitab ta isegi oma lapsed ära.

 

 


Töö

Roti aastal sündinud Kaksik võib teha hiilgavat karjääri, ainsal tingimusel, et ta ise sellest ka huvitatud on. Ta vahetab sageli töökohta. Võib edukalt töötada finants valdkonnas või ehituse peal ent kõige rohkem sobib talle loominguline töö. Ta tahab palju suhelda, ta tunneb hästi suhtlemise kunsti. Oma töökaaslastega saab ta hästi läbi, juhtkonnaga on tal head suhted. Ta teeb kõik, et viia oma eesmärgid ellu. 

Roti aastal sündinud Kaksik ei ole just kõige ambitsioonikam ehkki ta on võimeline ka suurteks tegudeks. Töökaaslaste seas on ta hinnatud, kui hea spetsialist ja väga hea sõber. Ta tahab kõigiga hästi läbi saada ega hakka kellelegi halba tegema.

Kommentaare ei ole