{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur vanusevahe : naine, 62-aastane ja mees, 38-aastane "Mulle meeldivad vanemad naised rohkem, kui noored, kellega pole mitte millestki rääkida"

      foto : unsplash / NEOM   Lauri oli 38-aastane, kui ta...

 

 

 

foto : unsplash / NEOM

 

Lauri oli 38-aastane, kui ta kohtus 62-aastase Margitiga. 

"Bussipeatuses hakkasime rääkima juttu. ", naerab Lauri tagantjärgi : " Mul ei ole sellist harjumust naisi tänaval ära rääkida, ma tean, et paljusid see häirib aga ma võtsin kogu oma julguse kokku seekord. Tegelikult, kui täpsem olla, siis ma ütlesin talle, et maailmas on ikka veel ilusaid naisi. Oleks ta mulle midagi nähvanud või näidanud välja, et ma teda tüütan, ma oleks ta rahule jätnud. Mul oli just valus lahkuminek selja taga ja ma olin täiesti üksi sel hetkel oma elus. Ega ma nüüd kedagi täpselt ei otsinud ka. Aga kui elu mu Margitiga kokku viis, mul oli tunne nagu tunneksime me teineteist kogu elu. "

 

 

 

Lauri jaoks on nende vanusevahe üksnes number

"Mul on kõik naised olnud minust vanemad. No muidugi mitte nii palju vanemad nagu Margit aga 5 või 10 aastat kindlasti. Mulle meeldivad naised, kellega mul on millestki rääkida. Mulle meeldivad naised, kellel on juba oma elukogemused selja taga. Ma ei ole selline nagu enamik mehi, ma tean seda küll, ju ma siis ei ole normaalne. ", naerab Lauri ise enda jutu peale. 

 

Margit oli alguses Lauri vastu tõrjuv

"Margit oli ka üksik. Alguses ta arvas, et ma tegin nalja, seega ta võttis seda naljana, mis ma talle ütlesin. Siis hakkas kartma, et ma olen mingi imelik, et otsin vanemate naiste tähelepanu. Aeg näitas talle, kui palju ta eksis. Ma küsisin, kas me võiksime veel kokku saada ja ta andis mulle oma telefoninumbri. Niimoodi sõnumeid saates jõudsime me nii kaugele, et ma kutsusin ta välja. Restorani. Lillede ja kõigega. Talle meeldis see, seda oli ta silmadest näha. Ta oli viis aastat juba üksi olnud ja oli üllatunud, et maailmas on veel mehi, keda saab tõsiselt võtta. Et kõik ei otsi ainult ühte asja. Mina ei ole selline. "

 

 

Lauri ja Margid on koos olnud juba terve aasta

"Me ei ela koos. Aga saame kokku, kui tahtmine tuleb. Margitil on lapsed, kes teavad minu olemasolu aga ma ei ole olude sunnil nendega veel kohtunud. Täiskasvanud inimesed, teavad ise, mis teevad. Mis kasuisa mina neile enam olen, sama vanad, kui mina. Kui Margit otsustab, küll siis saame kokku ka kunagi. Praegu kohtume Margitiga tihti, käime kõik üritused läbi. Väljas söömas ja nädalavahetustel reisimas. Ma arvan, et kui me kokku koliks, rikuks see asja ära. Meil on mõlemal oma elu ja omad harjumused. Mina käin tööl, tema samuti. "

 

Lauril ei ole teisi unistusi

"Ma võin kindlalt öelda, et olen täiesti rahul oma eluga. Naljakas, eks ole? Margit on oma hingelt noor. Ta silmad säravad, kui me koos oleme. Mul on temaga hea olla, kunagi ei ole meil igav omavahel. Meil on nii palju plaane. Võib-olla ühel ilusal päeval saab meist ka selline paar nagu kõik teised aga praegu oleme rahul sellise eluga nagu meil on. Ma tahan, et Margit oleks õnnelik ja see ongi kõik. Minul isiklikult on palju õnne, et ma kohtasin sellist naist nagu Margit. "



Allikas : yahoo

Kommentaare ei ole