{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

foto : unsplash / Caroline Hernandez      Planeedid endale ...

foto : unsplash / Caroline Hernandez

 

 

 Planeedid endale puhkust ei võta vaid tiirlevad ikka edasi. Selle tõttu muutubki valitsev energia igal nädalal


Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne? 


JÄÄR - kolmapäev, 17. aprill

Kolmapäevane päev peaks kõikide märkide järgi tooma Jäärale head õnne kaasa. Päike Jäära enda märgis toetab teda kõikides ettevõtmistes, Kuu Lõvi märgis toob talle palju häid võimalusi kaasa. See on ka ideaalne päev selleks, et panna murekoorem oma õlgade pealt maha ja minna oma eluga edasi teadmisega, et paremad ajad ei ole enam kaugel. 

 

SÕNN - laupäev, 20. aprill

Päike siseneb 19. aprillil Sõnni märki, see aga tähendab, et tema sünnipäev ei olegi enam nii kaugel. Päike, hea õnne planeet Jupiter ja Uraan (uuendused) on Sõnni märgis laupäeval, tänu sellele peaks ta end tundma paremini, kui kunagi varem. Seda enam, et Merkuur ja Veenus liidavad Jäära märgis oma jõu, tuues omakorda Sõnnile head õnne kaasa.


KAKSIKUD - reede, 19. aprill

Kaksikute planeet Merkuur on hetkel retrograadis. Ent hoolimata sellest toob reedene päev Kaksikutele head õnne kaasa. Merkuur ja Veenus on konjunktsioonis Jäära märgis, see aga tähendab, et Kaksikuid on ees ootamas väga hea päev. Kõikide märkide järgi on Kaksikute esindajaid ees ootamas üks väga tore üllatus. 

 

 

 


VÄHK - esmaspäev, 15. aprill

Esmaspäevane päev peaks tooma Vähi tähemärgi esindajatele head õnne kaasa. Kuu on tema märgis ja seega oma kodus, sest Kuu on Vähi märki valitsev planeet ning toob Vähikesele õnne ja kordaminekuid kaasa kõikides ettevõtmistes. Jupiter ja Uraan Sõnni märgis toovad talle kaasa aga häid võimalusi. Töö juures peaks teda ees ootama üks väga hea uudis. Selle eest on ta tänu võlgu Marsile Kalade märgis. 


LÕVI - kolmapäev, 17. aprill

Kuu on kolmapäeval Lõvi enda märgis, Päike aga viimaseid päevi Jääras (tulemärk). Tundub, et kolmapäevane päev peaks sellel nädalal tooma head õnne Lõvile kaasa, vähemalt meeldejäävaid ja unistamatuid hetki, kui mitte midagi muud. 


NEITSI - laupäev, 20. aprill

Laupäeval võib Neitsi hinge tagasi tõmmata. Päike on jõudnud just Sõnni märki, Veenus ja Merkuur on aga konjunktsioonis. Veenus on Neitsi enda planeet, seega on normaalne, et see päev tuleb parem, kui teised. Seda enam, et Kuu on Neitsi enda märgis, tuues talle sellega suuremat rahaõnne kaasa. 

 

 

 


KAALUD - pühapäev, 21. aprill

Pühapäevane päev toob Kaaludele head õnne kaasa. Väga tore nädalavahetus on teda ees ootamas. Kuu tema enda märgis viib minema kõik tema mured ja kahtlused. Viimase kuu probleemid peaksid samuti kaduma. Uus ja parem ajajärk on tema elus algamas. 


SKORPION - esmaspäev, 15. aprill

Enne seda, kui Päike siseneb 19. aprillil Sõnni märki, saab Skorpion veel nautida rahu ja vaikust esmaspäeval. Kuu on sellel päeval Vähi märgis. Kõik planeedid Kalade märgis toetavad aga Skorpionit kõikides ettevõtmistes ja tegemistes, aidates tal muuta oma elu paremaks. 


AMBUR - kolmapäev, 17. aprill

Nii Päike, kui Kuu on sellel päeval Tulemärkides, tuues Amburile sellega head õnne. Päike on viimaseid päevi Jäära märgis enne, kui ta jõuab 19. aprillil Sõnni märki ning Kuu Lõvi märgis. Mõlemad taevakehad saadavad Amburile head energiat, muutes teda julgemaks ja ettevõtlikumaks. Veenus ja Merkuur on aga konjunktsioonis, aidates tal nurki siluda ja tuues omakorda talle head õnne. 

 

 


KALJUKITS - laupäev, 20. aprill

Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Päike ja Kuu on mõlemad maamärkides sellel päeval, tuues Kaljukitsele head õnne kaasa ning toetades teda kõikides ettevõtmistes. Selline planeetide seis peaks aitama viimasel viia ellu nii mõnedki plaanid. 


VEEVALAJA - pühapäev, 21. aprill

Veevalajale ei meeldi eriti see, et Päike on sisenenud Sõnni märki. Ent hoolimata sellest tundub, et pühapäevane päev toob talle head õnne kaasa. Kuu on Kaalude märgis, see aga on hea enne. Neptuun saadab Veevalajale head energiat. 


KALAD - esmaspäev, 15. aprill

Nädala alguses on planeetide seis Kalade jaoks väga hea. Marss, Neptuun, Saturn, Jupiter, Uraan ja isegi Kuu toetavad Kalasid kõikides ettevõtmistes sellel esmaspäeval. Isegi, kui mõned ootamatud vahejuhtumid võivad aset leida, peaks kõik hästi minema, sest hea õnn ei jäta teda maha.

Kommentaare ei ole