{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    29. aprill peaks tooma su ellu ühel või teisel moel armastust, see võib aga kõik su plaanid ära rikkuda. Armastus võib olla rom...

 


  29. aprill peaks tooma su ellu ühel või teisel moel armastust, see võib aga kõik su plaanid ära rikkuda. Armastus võib olla romantiline, idülliline, sõprade vaheline või hoopis müstiline. 

 

Armastus

Usalda rohkem oma elukaaslast ja ära katsu kõiki tema saladusi teada saada. Lase tal käia väljas, kui ta tahab, sa ei saa teda vangis hoida. Nii paraneb ka teie omavaheline suhe. Kui sa oled vallaline, siis vali paremini, kellega sa suhtled.


Raha ja töö

Sa oled ambitsioonikas ja valmis mägesid liigutama. Sa tahad ainult, et asjad hakkaksid kiiremini liikuma. Sa oled valmis uuteks väljakutseteks. Vaata ainult, et sa ennast niimoodi päris ära ei kurna.  Mis puutub rahaasjadesse, siis on praegune periood sinu elus väga hea, võib juhtuda, et su sissetulekud hakkavad kasvama. 

 


Tervis

Su tervis paraneb märkimisväärselt järgnevatel päevadel. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Ära unusta sporti teha ja tervislikult toituda. 


Pere ja sõbrad

Ära unusta oma juuri. Ära unusta kust sa tuled ja kust on pärit sinu esivanemad. Tõenäoliselt veedad sa rohkem aega oma lähedaste seltsis. Ja samuti sõprade. Nendega koos tunned sa end hästi. Kuula rohkem seda, mida teised räägivad, sa võid õppida midagi väga olulist.


Kommentaare ei ole