{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Usalda nädala alguses oma intuitsiooni, mis ei peta sind. Ãœks sõber peaks sulle sellel nädalal avaldama ühe suure salad...


 

 

 Usalda nädala alguses oma intuitsiooni, mis ei peta sind. Ãœks sõber peaks sulle sellel nädalal avaldama ühe suure saladuse. Marss siseneb 1. mail Jäära märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. 


Armastus

Planeet Pluuto aspekt võib panna sind ennast alahindama. Sulle võib tunduda, et su kaaslane on muutunud sinu suhtes ükskõiksemaks ega märkagi sind enam. Sul on tunne, et teie vahel on mingi nähtamatu müür tekkinud. Ära siiski mine lohutust mujalt otsima.  Kui sa oled vallaline, võid sa mängida hetkel tulega. Ära vaata neid, kellel on juba kaaslane olemas. 

 

Raha ja töö

Sa otsustad võtta mõneks ajaks natuke vabamalt oma tööasju. Kas siis väsimusest või igavusest. Ja sul on õigus. Mis puutub rahaasjadesse, siis läheb kõik üsna hästi. See nädal peaks sulle tooma häid uudiseid, mis võimaldavad sul hakata suuremaid plaane tegema. 

 

 

Tervis

Sa pead hakkama paremini ja tervislikumalt toituma, nii saad sa jõudu juurde, mida sa vajad. Ja vabaned lisakilodest, mis sulle muret valmistavad. 

 

Pere ja sõbrad

Ära unusta, et juba varsti on ühe sinu jaoks olulise inimese sünnipäev. Ja ära unusta oma sõpru ära nii headel, kui halbadel aegadel. Kõikide märkide järgi kohtud sa sellel nädalal ühe vana sõbraga, keda sa ammu näinud pole.

Kommentaare ei ole