{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Marss siseneb Jäära märki 1. mail. Veenus siseneb aga Sõnni märki 29. aprillil, see peaks tooma sinu ellu rohkem armast...


 

 

 Marss siseneb Jäära märki 1. mail. Veenus siseneb aga Sõnni märki 29. aprillil, see peaks tooma sinu ellu rohkem armastust ja ka rahaõnne. 


Armastus

Sellel nädalal on sul palju häid ideid, su mõtted liiguvad juba järgmise puhkuse suunas. Sa kahetsed ainult, et oled ainuke, kes kogu aeg kõike organiseerima peab, sulle meeldiks väga, kui su kaaslane natuke rohkem vaimustust üles näitaks ja samuti osaleks. Sa leiad, et ta ei vasta su ootustele ja elad oma halba tuju tema peal välja. Kui sa oled vallaline, siis see nädal võib tuua su ellu armastust.

 

Raha ja töö

Oleks hea, kui sa näitaksid töö juures natukenegi huvi välja. Alusta teistega vestlust, hinda oma teadmisi ja oskuseid, õpi midagi uut juurde, organiseeri midagi... Kõik sellised algatused rikastavad sind ja aitavad motivatsiooni hoida. See loob sellise positiivse energia sinu ümber. 

 



Tervis

Ära ole kogu aeg halvas tujus. Sa muud ei tee, kui torised hommikust õhtuni nagu karu talvel, kes ei taha oma koopast välja tulla ja sulle ei meeldi, kui keegi sind segab. Sa ei ole suhtlemisaldis sellel nädalal ja eelistad palju rohkem olla üksi, ülejäänud maailmast eemal. Kui see aitab sul paremini keskenduda oma soovidele ja vajadustele, siis on see hea. Kui see aga kestma jääb, siis mõtle mis sinu elus stressi tekitab.


Pere ja sõbrad

Sul ei ole eriti palju aega oma pere jaoks sellel nädalal. Sul on palju toimetusi ja vaja omaette olla. Ära riku oma suhteid lähedastega ära. Ja pea oma lubadustest kinni.

Kommentaare ei ole