{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Marss siseneb Jäära märki 1. mail. Armastus Veenus toob su päevadesse armastust ja rahulikku õnne. Tõenäolis...


 

 

 Marss siseneb Jäära märki 1. mail.


Armastus

Veenus toob su päevadesse armastust ja rahulikku õnne. Tõenäoliselt tunned sa sellel nädalal suuremat lähedust oma kaaslase vastu ning vaatad tulevikku kindlama pilguga. Elu on ilus.  Kui sa oled vallaline, siis ära usalda kõiki oma saladusi esimesele ettejuhtuvale. 

 

Raha ja töö

Sulle meeldib töö, mida sa teed ja sa teed seda hästi. Sa teed oma tööd lausa eeskujulikult. Vähemalt ei saa keegi sulle etteheiteid teha ja sellest sulle täiesti piisab. Kui sa aga otsid endale uut töökohta, siis pead sa olema kannatlikum, sest juba varsti leiad sa seda, mida sa otsid. Mis puutub rahaasjadesse, siis on praegune periood üsna soodne. Rahaõnn saadab sind järgmisel nädalal.

 


Tervis

Su söögiisu on kuhugi kadunud. Ilmselt sellepärast, et su mõtted on mujal. Kuna sa aga piisavalt ei söö või ei söö seda, mida pead, siis võid sa tunda väsimust ja energia puudust. 


Pere ja sõbrad

Sa kasutad oma loomulikku võlu ära selleks, et veenda oma lähedasi selles, et sul on õigus. Sa tead väga hästi, kuidas luua usalduslikku õhkkonda enda ümber. Sinu ümber on hea energia.



Kommentaare ei ole