{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Armastus Võib-olla sa igatsed vahelduse järele oma paarisuhtes ja oled väsinud igapäevase elu rutiinist. Maikuu to...

 


 

 Armastus

Võib-olla sa igatsed vahelduse järele oma paarisuhtes ja oled väsinud igapäevase elu rutiinist. Maikuu toob sulle võimalusi, et teha midagi kahekesi ja muuta tänu sellele oma suhet paremaks ning lähedasemaks. Kui sa oled aga vallaline, siis otsid sa ilmselt tõsist ja kestvat suhet.

 

Suhted

Ãœks ootamatu kohtumine võib teha su tuju heaks. Ilmselt on selleks üks inimene, keda sa pole ammu näinud ent kellega sul on alati hea meel kokku saada. Tõenäoliselt olite te kunagi väga lähedased ja selle tõttu on teil ka palju ühiseid mälestusi. 

 

Pere

Ära unusta hoolitseda rohkem oma lähedaste eest ja näidata neile välja, et sa hoolid. Väike Å¾est võib olla suurema tähtsusega, kui sa seda arvad.  

 

 


Töö ja raha

Suhted töökaaslastega peaksid olema head. Sinu arvamust võetakse kuulda ja sinuga arvestatakse. Sa organiseerid oma tööd hästi. Ãœhtegi suuremat probleemi ei ole ette näha. Jupiter ei too sulle praegu aga rahaõnne, seega piira oma kulutusi ja hoia oma eelarvel silm peal. 


Tervis ja heaolu

Katsu paremini oma toitumist jälgida, sest õige toit annab sulle energiat juurde, liiga rasvane ja magus toit võtab aga jõudu ära ja tekitab väsimust.

Kommentaare ei ole