{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Armastus Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas põnev ja sündmusterohke maikuu. Sa ei otsi otseselt mitte keda...


 

 

 Armastus

Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas põnev ja sündmusterohke maikuu. Sa ei otsi otseselt mitte kedagi oma ellu, aga võib juhtuda, et suur armastus su ise üles leiab. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, ei näe sa ilmselt enam mõtet, et muretseda asjade pärast, mis pole seda väärt. Sa oled otsustanud unustada kõik halva ja minna oma eluga edasi. 

 

Suhted

Sa oled sama otsekohene ja tore nagu alati, sinu sõbrad hindavad sind täpselt sama palju nagu see alati on olnud. Sa lausa äratad teistes usaldust, see muudab aga sinu suhteid teistega usaldusväärsemaks. 

 

Pere

Ära ütle kõike välja, mida sa mõtled ning seda ka siis, kui sa ei ole kõigega nõus. Me ei pea olema nõus oma lähedaste arvamusega ent võime jätta neile sõnavabaduse. 

 

 

 

Töö ja raha

Võib-olla paneb maikuu sind rohkem mõtlema tuleviku ja karjäärivõimaluste peale. Katsu välja selgitada, mida sa päriselt tahad ja ära hakka õhulosse ehitama. Mis puutub rahaasjadesse, siis on sind ees ootamas väga hea periood. Mitmed head võimalused võivad tekkida. Ole valmis neist kinni haarama õigel hetkel. 

 

Tervis ja heaolu

Katsu võtta aega ka iseenda jaoks. Ära torma liiga palju. Ära kurna ennast ära. Hoolitse enda eest ja tee endale kingitus - muretse vähem. 

Kommentaare ei ole