{ads}

HIDE

Viimased

latest

Pannes selle asja oma voodi alla, magad sa paremini ja puhkad välja

foto : unsplash / Spacejoy      Mitmed erinevad tegurid või...

foto : unsplash / Spacejoy

 

 

 Mitmed erinevad tegurid võivad mõjutada seda, kui hästi me magame : nende seas stress, ärevushäired ja müra. Uuringute järgi kannatab uneprobleemide all lausa 15-20% inimesest. Uneprobleemid mõjutavad aga tuju, eluviise ja võivad olla depressiooni põhjustajateks. Ent on üks iidne praktika, mis tagab parema une. Tegemist on esemega, mis tuleb paigutada voodi alla. 

Iidsetes tsivilisatsioonides (Vana-Kreeka, Vana-Egiptus ja Hiina) ülistati seda puhastava ja energiat andva toime poolest. Seda kasutati selleks, et muuta negatiivset energiat positiivseks. Vanad egiptlased omistasid talle imettegevat toimet, mis aitab eemal hoida halvad vaimud ja halvad unenäod. Kreeklased ja hiinlased uskusid, et sellel on õhku puhastav toime, mis omakorda soodustab head und. Aga millest me täpsemalt räägime? 

 

Tegemist on veega. Veel oli esivanemate tavade ja rituaalide juures tähtis koht. Usuti, et vesi tõmbab ruumis oleva halva energia endasse, hoiab eemal halvad unenäod ja muud öised soovimatud külalised ning parandab une kvaliteeti. 

Kuidas seda aga täpsemalt teha tuleks? Et sellest täit kasu saada, tuleb kinni pidada mõningatest reeglitest. Esiteks peab vesi olema läbipaistvas, siledas klaasis. Nii tõmbab ta paremini negatiivset energiat endasse. Seejärel tuleb kindlasti kasutada puhast ja värsket vett, filtreeritud või mineraalvett. Ja kõige olulisem - veeklaas tuleb panna voodi alla jalutsisse, sest just jalgade koha pealt saab puhastumise protsess alguse. Miks mitte järele proovida?!

Kommentaare ei ole