{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Joe Caione     Päike siseneb 19. aprillil...

foto : unsplash / Joe Caione

 

 

Päike siseneb 19. aprillil Sõnni märki ja sellega koos muutub ka valitsev energia. Peale viimast pingelist kuud, muutub tempo natukenegi rahulikumaks ja tänu sellele saame me rohkem tunda rõõmu väikestest asjadest oma elus. Merkuuri retrograad on läbi saamas 25. aprillil. Täiskuu särab Skorpioni märgis 24. aprillil, lisaks moodustab Kuu sel päeval erakordselt hea aspekti Veenuse (armastuse planeet), Chiron'i (ravitseja) ja Merkuuriga (suhtlemine), see aga peaks tooma head õnne nii armastuses, kui omavahelistes suhetes. Seega on praegune periood ideaalne selleks, et hoolitseda rohkem enda eest ja nautida oma elu. Seda enam, et Sõnnide aeg on algamas 19. aprillil. Päike Sõnni märgis paneb meid praktilisemalt mõtlema, tuletab meile meelde meie kohustusi ning toob kõikidele head õnne kaasa. Milliseid plaane sa tahaksid ellu viia? Millised on sinu unistused? Mis on see, mis on sulle tõeliselt südamelähedane? Vastused nendele küsimustele aitavad sul prioriteedid paika panna. Uus energia toob aga head õnne kolme tähemärgi esindajatele. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa? 

 


AMBUR

Ehkki Amburil on üldse elus rohkem head õnne, kui teistel, sest ta on Jupiteri kaitsealune, siis järgmisel nädalal läheb tal veelgi paremini : tal on tuul purjedes ja asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Amburit saadab head õnn juba mõnda aega tõtt tunnistades. Võttes arvesse kõiki planeet, mis praegu tema suure sõbra Jäära märgis viibivad, on Amburil põhjust särada ja oma elust rõõmu tunda. Ent kõige rohkem tänu võlgneb ta Veenusele. Elu ise toob Amburile praegu kõik head võimalused kätte, planeedid aga hoolitsevad selle eest, et tal millestki puudust ei tuleks. Ühel või teisel moel peaks järgmine nädal tooma tema ellu ka armastust. 

Selle lisandub ka Merkuuri hea aspekt. Merkuur toetab Amburit kõikides ettevõtmistes, aidates tal oma plaane ellu viia. Tänu sellele võib Ambur järgmisel nädalal kirjutada mõnele tähtsale dokumendile alla või sõlmida kasuliku tehingu. Või siis kohtuda oma suure armastusega. Tema elu võtab uue ja palju parema suuna. Vallalistele Amburitele toob järgmine nädal erakordselt suurt õnne kaasa. Merkuuri ja Veenuse konjunktsioon on tema jaoks väga soodne. Üks ootamatu kohtumine on silmapiiril. Õhus on armastust. 

 

 


SÕNN

Päike on lõpuks ometi jõudmas tema konstellatsiooni, tuues Sõnnile sellega head õnne kaasa. Tema hiilgeaeg on kätte jõudmas, sest tema sünnipäev ei ole enam kaugel. Mitte miski ei peata teda enam. Sellel on ka oma põhjus, sest planeedid saadavad talle praegusel hetkel head energiat, õnne, tervist ja elujõudu. Tänu sellele peaks Sõnn lausa hõljuma oma roosas mullis ning olema järgmisel nädalal õnnelikum, kui kunagi varem. Ta tahab viia oma soove ja unistusi ellu. Ta naudib elu täiel rinnal ja istub troonile nagu täieõiguslik valitseja kunagi, sest Sõnnide aeg on kätte jõudnud. Planeetidel on tema jaoks palju toredaid kingitusi ja üllatusi varuks, mis peaksid tegema ta meele eriti rõõmsaks. Mis kõige tähtsam - tänu erinevate planeetide aspektile saadab Sõnni järgmisel nädalal hea rahaõnn. 

Kõige selle juures võib Sõnn kindel olla ka hea õnne planeedi Jupiteri toetusele. Jupiter toob talle lahendused probleemidele. Tänu sellele tuleb Sõnn rahulikult ja ilma kiirustamata oma mugavustsoonist välja, et minna avastama uusi silmapiire ja võimalusi. Mitmed head võimalused on tekkimas, mitmed uksed avanemas tema ees. Ta on õigel hetkel, õiges kohas. Elu toob talle õnne ja võib öelda, et Sõnn on selle igati ära teeninud. Kõik aga teavad seda, et kui planeedid on konjunktsioonis, kaovad kõik blokeeringud ja takistused. Ning tee edule on avatud. 

 

 


VÄHK

Vähi elus ei ole olnud viimasel ajal kõige paremad ajad. Jäärade aeg oli tema jaoks liiga pingeline ja stressirohke. See kurnas ta täielikult ära. Vähk on väga tundlik ja pigem rahulik, tal on raske olnud oma kohta leida selles suures segaduses. Rohkem, kui midagi muud, vajab ta praegu head õnne oma ellu ja teadmist, et ta ei ole üksi. Viimased ajad on olnud liiga kurnavad. Õnneks on kõik nüüd muutumas. Päike on sisenemas Vähi sõbramärki, tuues talle sellega head õnne kaasa. Aeg on minna oma eluga edasi ja võtta ohjad enda kätte, sest tänu planeetide seisule on mitmed head võimalused tekkimas. Marsi ja Uraani hea aspekt on Vähi jaoks eriti soodne. Tänu sellele näeb Vähk paremini, mida ta tahab ja kuhu ta tahab oma eluga välja jõuda. See toob talle ainult kasu. Marss muudab teda ambitsioonikamaks, Uraan paneb suurelt unistama. 

Praegune olukord on ideaalne selleks, et alustada millegi suurega, minna julgelt edasi ja luua kord oma asjaajamistes. Ei maksa ka ära unustada asjaolu, et Jupiter viib minema Vähi pinged ja murekohad. Seega tuleb praegu rohkem, kui kunagi varem uskuda oma õnnetähte ja unistada suurelt. Kui tal on tunne, et tema õlgadel lasub liiga suur koorem, siis ei ole see veel põhjus, et alla anda. Head võimalused on tekkimas. Praegu tuleb olla julge. Praegu tuleb olla ettevõtlik. Praegu tuleb unistada. Praegu tuleb uskuda iseendasse. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes.

Kommentaare ei ole