{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

    Väga hea päev on sind ees ootamas. Kuu on Kaljukitse märgis, selle tõttu tegeled sa veelgi tõsisemalt oma tööasjadega. V...

 


 

Väga hea päev on sind ees ootamas. Kuu on Kaljukitse märgis, selle tõttu tegeled sa veelgi tõsisemalt oma tööasjadega. Veenus on konjunktsioonis Neptuuniga, tänu sellele on su suhted teistega paremad. Päike on Jäära märgis. 


Armastus

Miks mitte organiseerida õhtusöök küünlavalgel või minna koos kuhugi. Või siis osta lillekimp? Tee midagi teistmoodi täna, ära lase rutiinil ja üksluisusel oma suhet ära rikkuda. Üllata oma kaaslast. Kui sa oled vallaline, siis ära oota, et teised sulle kingitusi kogu aeg teeksid. Pea meeles: mis ise tehtud, see hästi tehtud.


Töö

Sa tahad midagi muud, sa tahad avastada uusi silmapiire. Tegutse ja lõpeta see pidev hädaldamine, kui raske kõik on. Sul on kõik võimalused olemas, et leida midagi paremat, mis sulle sobib. Ole julge ja ettevõtlikum.

 

 


Tervis

Kuula oma südant. Ja ära kurna ennast ära. Tee enda ümber head. Kingi kellelegi midagi. Kingi oma headust ja tähelepanu. Aga ära hakka liiga palju unistama.


Raha

Täna on sul hea nina, kasuta seda ära ja otsi uusi võimalusi, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu.


Väike nõuanne: võta aega ka iseenda jaoks ja pane prioriteedid paika

Kommentaare ei ole