{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Kuu on Kaljukitse märgis. Päike ja Pluuto moodustavad harmoonilise aspekti, selle tõttu peaksid sa olema ambitsioonikam...


 

 

 Kuu on Kaljukitse märgis. Päike ja Pluuto moodustavad harmoonilise aspekti, selle tõttu peaksid sa olema ambitsioonikam ja loomingulisem. Päike on Jäära märgis.

 

 Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on sul ilmselt hetkel tunne, et mitte miski ei lähe nii nagu peaks. Igast väikesest sõnast võib saada suur tüli. Ära hakka omalt poolt olukorda hullemaks tegema. Kui sa oled vallaline, siis sõprade kaudu võib üks ilus kohtumine aset leida.


Töö

Kuula oma sisemist häält. Kui keegi katsub sul nahka üle kõrvade tõmmata, siis tunned sa selle ära. Ja kui mõni hea võimalus peaks tekkima, siis tunneb su sisemine hääl ka selle ära. See aitab sul ka eemale hoida kõikidest probleemidest ja sekeldustest.

 

 


Tervis

Võta aega selleks, et rohkem liikuda, ole väljas siiski ettevaatlik täna. Kuula oma emotsioone ja suuremaid soove. Kui sa võtad rohkem aega puhkamiseks, saad sa energiat juurde. Sõbrad aitavad sul tuju üleval hoida. 


Raha

Su rahaasjad ei ole kõige paremas korras. Ära hakka meelt heitma, sest juba varsti võtavad su asjad parema suuna.


Väike nõuanne: vii alustatu lõpuni ja ära jäta pooleli


Kommentaare ei ole