{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised asjad tõmbavad su koju halba õnne ligi?

  foto : unsplash / Dan V     Kodu on koht, kus inimene pea...

 

foto : unsplash / Dan V

 

 

Kodu on koht, kus inimene peaks tundma ennast hästi ja kus ta saab välja puhata. Veeta aega lähedaste ja sõpradega. Kodu on kindlus. Mõnikord aga tekivad pinged ja arusaamatused, mille põhjuseks võib olla mõni ese, mis tõmbab halba õnne ligi ja mõjutab energiat. Kõige parem oleks panna need asjad kuhugi ära, et teha ruumi heale õnnele. 


Millised asjad ja esemed tõmbavad halba õnne ligi? 

 

Kaktus 

Kaktuste kohta liigub erinevaid uskumusi. Osade uskumuste järgi tõmbab kaktus halba energiat endasse. Teiste uskumuste järgi soodustab kaktus stressi, ärevuse ja viha teket. Usutakse, et kaktus tõmbab kõik õhus ringleva halva energia endasse. Usutakse ka, et kaktused toovad halba õnne armastuses, seega vallalistel pole soovitatav kaktusi kasvatada. Öeldakse ka, et kaktus tõmbab halba õnne ja rahaprobleeme ligi. Mõned jälle usuvad, et kaktus omab kaitsvat toimet, eriti töö juures kontorilaual, luues barjääri liiga pealetükkivate klientide ja töökaasaste vastu. Samuti usutakse, et kui kaktust esikus hoida, hoiab see vargaid eemal.


Karusnahk ja loomaluud

Karusnahk ja loomaluud sümboliseerivad ebaõnne ja tõmbavad halba õnne koju.


Kiiktool

Usutakse ka, et kiiktool paneb halva energia ringlema koduseinte vahel. Iirimaal usutakse, et kiiktool tõmbab vaime ligi. Kui kiiktool peaks ise kiikuma hakkama, ei ole probleemid enam kaugel, kõige rohkem annab see märku aga vaimudest koduseinte vahel. 



 

Katkised ja mõranenud nõud

Mõranenud ja katkised nõud sümboliseerivad ebaõnne armastuses, lahkuminekut, lahutust ja suhteprobleeme. Isegi väike mõra tassi või taldriku sees võib ebaõnne ligi tõmmata. 

 

Kunstilled ja kuivanud lehtedega toataimed

Toataimed tõmbavad head õnne ligi koju ent kunstlilled ja kuivanud toataimed on rohkem ebaõnne sümboliks, blokeerides head energiat. 


Peeglid

Peegel ise halba õnne ligi ei tõmba, tähtis on aga see, kuhu peegel on paigutatud. Näiteks peegel magamistoas ei lase heal energial ringelda ega korralikult välja puhata. Peeglit ei soovitata hoida voodi vastas ja peegel ei tohiks üldse olla suunaga voodi poole. Kaktine ja must peegel aga tõmbab halba õnne ligi. Usutakse ka, et kui peegel katki läheb, siis järgneb sellele seitse aastat õnnetust. Kunagi usuti ka, et peegel võib tõmmata hinge endasse. Sellepärast kaeti kuninganna Victoria ajal peeglid kinni, kui keegi samas ruumis suri, et tema hing ei jääks peegisse kinni.


Katkised kellad

Kui kell peaks ilma mingi põhjuseta seisma jääma ootamatult, siis usutakse, et probleemid ei ole enam kaugel. Katkised ja mõranenud klaasiga kellad tuleks aga ära visata. 


Paabulinnusuled

Paabulinnusuled on küll ilusad ja dekoratiivsed ent usutakse, et nad tõmbavad halba energiat ligi. 

 

 

 


Vana kalender

Ehkki tegemist võib olla südamelähedase kalendriga, mis sulle ikka veel väga meeldib, siis võta teadmiseks, et vana kalender võib tõmmata ligi ebaõnne või lühendada isegi elupäevi. 


Lahtine vihmavari

Vihmavarju ei tohi kodus lahti teha vanade uskumuste järgi.

 

Kõikidel asjadel ja esemetel sinu kodus on oma energia. Mõned tuletavad sulle meelde häid mälestusi ja toredaid hetki, teised tekitavad kurvastust, meenutades raskeid ja valusaid aegu. Need on esemed, mis mõjutavad märkimisväärselt sinu vaimset tervist, selle tõttu oleks kõige targem panna need asjad kuhugi ära, et hoida negatiivset energiat võimalikult kaugel. Tegemist võib olla näiteks mõne pildi või fotoga inimesest, kellega sul on halvad mälestused või siis kingitusega, mis sulle on tehtud kellegi poolt, kes sulle hiljem haiget tegi. Kui sa ei taha neid asju ära visata, siis pane lihtsalt karpi ära ja anna karp mõne sugulase kätte hoiule, kes võib selle panna oma pööningule või keldrisse näiteks. Tähtis on, et sa hoiad seda oma kodust eemal.

Samuti oleks hea anda ära kõik riided, mida sa oled kandnud rasketel aegadel ja mis tuletavad sulle meelde ebameeldivaid sündmuseid. 

 

 

 

Kuidas tõmmata positiivset energiat koju? 

Kui sa oled vabastanud ennast kõigest halvast energiast ja kõikidest esemetest, mis tõmbavad ebaõnne ligi, on aeg teha ruumi positiivsele energiale. 

Kõigepealt pead sa korralikult tuulutama oma kodu ja tegema seda regulaarselt. Lase päevavalgust nii palju tuppa, kui võimalik. Nii tunned sa uut ja positiivset energiat oma kodus. Ära unusta koristada kodu ära, sest segadus ja korralagedus tekitavad stressi ja ärevust. 

Samuti ära unusta kodu kaunistamise juures kasutada selliseid esemeid, mis tõmbavad head õnne ja energiat ligi.  Selle jaoks võid sa kasutada punaseid värvitoone, mis sümboliseerivad head õnne. Hobuserauda, mis on ka õnne sümboliks. Buddha kuju, mis sümboliseerib rikkust ja edu. Unenäopüüdjad peletavad eemale halvad unenäod ja parandavad une kvaliteeti. Kristallid aitavad eemal hoida halba energiat. 

Need esemed aga, mis on täis halba energia, tõmbavad ligi probleeme ja muresid. Selle tõttu on vajal


Kommentaare ei ole