{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa ise ära teha saad, et sul hakkaks elus rohkem vedama

foto : unsplash / Fuu J     Millest see tuleb, et mõnel vea...

foto : unsplash / Fuu J

 

 

Millest see tuleb, et mõnel veab rohkem, kui teisel? Kas mõned inimesed on sündinud õnnetähe all või võime me ise oma tegude ja mõtetega samuti midagi ära teha, et muuta oma elu õnnelikumaks? Kirjanik ja heaolu spetsialist Georgie May tuletab meile meelde, et õnn ei ole ainult juhus vaid hoiak, mille me ise endale valime. Mõtle selle peale. See võib aidata sul paremini mõista ja aru saada, mis see õnn üldse on ning vaadata, kuidas sa ise saaksid oma elu muuta. 

Georgie May sõnul ei ole õnn üksnes passiivne jõud, vaid dünaamiline energia, mis on meie endi tegude, valikute ja meeleseisundi tulemus. Seega õnn ei ole pelgalt juhuslik, õnne on võimalik mõjutada, õppides paremini kontrollima oma hoiakut ja käitumist. 

 

 

 

Tänulikkus

Üks Georgie May soovitustest on järgmine : ära mõtle liiga palju selle peale, mida sul ei ole. Selle asemel õpi olema tänulik kõige sellepärast, mis sul juba olemas on. Hakka mõtlema rohkem küllusele, kui vaesusele ja puudusele. Nii aitad sa oma aju ümber programmeerima ja tänu sellele ei maga sa ühtegi head võimalust maha ning sul hakkab elus rohkem vedama. 

See, kui sa õpid iga päev millegi üle tänulik olema, muudab ka sinu tajumeelt, tuues nii natuke õnne sinu igapäevasesse ellu. Georgie May soovitab alustada iga päeva kirjutades üles 10 asja, mille pärast sa oled tänulik. See muudab sind optimistlikumaks ja positiivsemaks. 

 

 


Avatud meel

Sotsiaalmeedia ajastul on kerge võrrelda oma elu teiste eludega ning tunda ennast selle tõttu halvemana. Georgie May soovitab keskenduda rohkem oma väikestele võitudele ja edusammudele, ning tähistada iga etappi. Õpi ennast rohkem hindama ja väärtustama, ka nii tõmbad sa endale head õnne ligi. 

Õpi nägema asju teises valguses. Ära võta iga kaotust, kui suurt katastroofi, vaid võimalust teha järgmine kord midagi paremini. Igast asjast on võimalik midagi õppida. See, kui inimesel elus veab, ei olegi sageli niisama juhus, sest selline inimene oskab lihtsalt haarata kõikidest headest võimalustest kinni.

Kommentaare ei ole