{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kindel meetod, mis aitab psühholoogi sõnul toksilist inimest ära tunda kohe esimesel kohtumisel

    foto : pexels / Cottonbro Studio   Psühholoogi sõnul on...

 

 

foto : pexels / Cottonbro Studio

 

Psühholoogi sõnul on olemas kindel meetod, mis aitab tunni ajaga selgeks teha, millise inimesega sul tegu on.

Alati ei ole lihtne aru saada uue suhte alguses, kellega sul tegemist on, sest toksilised inimesed oskavad hästi teiste tunnetega mängida ja on väga head manipulaatorid. Ameerika psühholoog Elinor Greenberg aga kinnitab, et toksilise inimese ära tundmiseks ei pea olema tingimata spetsialist. 

Selle jaoks on vaja lihtsalt ühte tundi, oskust lugeda kümneni ja tahtmist kuulata võimalikult objektiivselt seda, mida teine räägib. See meetod toimib väga hästi ja kasutada võib seda ükskõik kelle peal : on siis tegemist uue või vana tuttavaga.

 

 

 

Kõik, mis sul teha tuleb, on lugeda kokku kõik negatiivsed asjad, millest inimene räägib tunni aja jooksul. Kas ta räägib teistest halvasti? Kas ta kaebab oma elu üle? Kas ta räägib kuulujutte? 

Kui inimene kogu aeg ainult sellistest asjadest räägib, on see märgiks, et tegemist võib olla toksilise inimesega. Kui inimene tunni aja jooksul teeb vähemalt neli negatiivset kommentaari, on see märgiks, et ta mõjub sulle toksiliselt. 

Kui sa muidugi leiad, et see hetk ei olnud kõige parem objektiivse hinnangu andmiseks, vali selle testi tegemiseks mõni muu päev. 

Samuti võib juhtuda, et toksiline inimene näitab ennast sellel päeval parema külje pealt ja sellisel puhul ei saa tulemusega arvestada. Suhte alguses kipuvad inimesed ikka näitama ennast paremas valguses. 


allikas: cosmopolitan

Kommentaare ei ole