{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sina ka ei tunne parfüümi lõhna teatud aja möödudes? Hea nipp, kuidas seda muuta

  foto : unsplash / Laura Chouette      Ja nii kordub see i...

 

foto : unsplash / Laura Chouette

 

 

 Ja nii kordub see iga päev. Hommikul paned endale lõhna peale lootuses, et seda on terve päev tunda. Aga nagu ikka ei tunne sa juba lõuna ajal mitte midagi. Nagu polekski sa ennast lõhnastanud. Sa tunned kohvi lõhna, oma lõunasöögi lõhna, töökaaslase juuksehooldusvahendi lõhna aga enda parfüümi lõhna sa küll ei tunne. Miks see nii on? 

Põhjus on üsna lihtne : süüdi on selles sinu aju. Just nii. Kuna su aju kogu aeg peab tundma sinu parfüümi lõhna, on aju paigutanud selle väheolulise info sekka, mis ei ole suuremat tähelepanu väärt. Teiste sõnadega on sinu ajul täiesti ükskõik sinu parfüümist ja ta ei viitsi sulle enam teada anda, kas sa lõhnastad ennast hästi või halvasti.

 

 

 

Mida siis teha, et seda muuta? Kuidas panna aju unustama parfüümi lõhna nii, et sa ise ka saaksid tunda päeva jooksul oma lemmiklõhna meeldivat aroomi? Lahendus on väga lihtne! 


Kuidas pikendada parfüümi lõhna? 

See on väga lihtne nipp, mille peale lihtsalt ise ei tule. Kuna probleem on selles, et aju tunneb liiga palju parfüümi lõhna ja käsitleb seda seega, kui mitteolulist infot, tuleb teha nii, et sa ei tunneks oma lõhna kogu aeg. Seega idee on järgmine : sa pead pihustama parfüümi selja peale, nii tunned sa lõhna ainult siis, kui sa ennast liigutad või kui tuul lõhna su ninna toob. Teiste jaoks ei muuda see midagi, sest nemad tunnevad ikka sinu lõhnaõli lõhna. Sinu jaoks muudab see aga kõik, sest nii tunned sa vähemalt päeva jooksul ise ka oma lemmiklõhna. Proovige järgi!




Kommentaare ei ole