{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Armastus Maikuus võid sa olla natuke tundlikum ja vastuvõtlikum, eriti juhul, kui sa peaksid olema praegus...


 

 

 Armastus

Maikuus võid sa olla natuke tundlikum ja vastuvõtlikum, eriti juhul, kui sa peaksid olema praegusel hetkel üksi oma elus ja vallaline. Võib-olla oled sa hakanud liiga palju kahtlema iseendas ja oled hakanud ennast alaväärtustama, ent ära muretse - kõik saab korda. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis peaks üks vahejuhtum sind lõplikult veenma, kui oluline koht on sinu kaaslasel sinu elus. See aga peaks muutma teie omavahelist suhet veelgi lähedasemaks. 

 

Suhted

Sinu sõbrad ja su lähedased vajavad sind, sina aga hindad aega, mida sa saad veeta nendega, kes on sulle kallid. Sõbrad on need, kes toovad su ellu rõõmu ja õnne ning sõbrad on need, kes ei unusta sind toetada. Hoia oma suhteid ja muuda neid lähedasemaks inimestega, kes on sulle kallid. 

 

 

 

Pere

Sa oskad väga hästi oma elu organiseerida ja seda on kodus tunda. Miks mitte luua uusi peretraditsioone maikuus? 

 

Töö ja raha

Võimaluse korral lükka edasi kõik sellised kohustused, mis nõuavad suuremat keskendumist ja mõtlemist. Sa jõuad rohkem, kui teed oma tööd rahulikult ja ilma kiirustamata. Ära hakka endale survet avaldama, kõik läheb hästi. Maikuu on väga hea ka selleks, et kindlustada oma tulevikku. Kõikide märkide järgi tundub, et head uudised ei ole enam kaugel, mitmed head võimalused peaksid tekkima, mis aitavad sul suurendada oma sissetulekuid. 

 

Tervis ja heaolu

Maikuus peaksid sa lausa pakatama heast energiast ja jõudma tänu sellele igale poole. See on väga hea, ära ainult unusta seejuures ka iseenda eest hoolitseda. Kui sa ei võta aega puhkamiseks, võib su keha sulle seda ise meelde tuletada. Seega ära kurna ennast ära. 

 

 

Kommentaare ei ole