{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Planeetide energia on sinu jaoks üsna paljutõotav. Noorkuu on sinu märgis 8. aprillil, sümboliseerides uut algust. Palj...

 


 

 Planeetide energia on sinu jaoks üsna paljutõotav. Noorkuu on sinu märgis 8. aprillil, sümboliseerides uut algust. Palju parem periood on koos sellega sinu elus algamas. Kestma peaks see järgmised pool aastat. Sellepärast ongi praegu kõige parem hetk, et panna paika eesmärgid järgnevateks kuudeks. Mida sa tahaksid sellel ajal ära teha? Mida sa tahaksid teha, kui sul oleks kõik võimalused olemas? Unista suurelt, noorkuuga kaasnev päikesevarjutus annab sulle selleks täieliku loa ja õiguse. Ära unusta, et sinu unistused võivad täituda. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks kõik sellel nädalal minema hästi. Mitte miski ei tule sinu kodurahu rikkuma. Kui sa oled aga vallaline, võib armastus sinu ellu tulla aga võib-olla mitte sellisel kujul nagu sina seda ootasid. Kas minevik on endast elumärki andmas? 

 

Tervis

Väga hea nädal on sind ees ootamas. Sa peaksid lausa pakatama heast energiast. Kasuta seda ära, et teha sporti ja parandada oma kehalist vormi. 

 

 

 

Töö

Liiga palju stressi ja igasuguseid väikeseid probleeme, mis võtavad lausa tuju ära. Mõtle, millised on su teised võimalused? Äkki võiksid sa kaaluda töökoha vahetust? Või võtta puhkust? 

 

Raha

Kõik su pingutused peaksid hakkama vilja kandma. Tundub, et sa saad lähipäevade jooksul nii suure summa raha, et sa ei tea, mida sellega peale hakata. 

 

Lähedased

Kui sul on lapsi, vajavad nad ilmselt sinu nõu sellel nädalal. 




Kommentaare ei ole