{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa selle pildi peal kõige esimesena näed, näitab, millised on sinu varjatud küljed

  Nii nagu Yin ja Yang, on igal inimesel kaks külge : üks neist on positiivne ja teine pigem negatiivne. Tegelikult on ju hea, kui in...

 

Nii nagu Yin ja Yang, on igal inimesel kaks külge : üks neist on positiivne ja teine pigem negatiivne. Tegelikult on ju hea, kui inimene ise on teadlik sellest, millised on tema puudused ja nõrgad küljed, sama tähtis on teada seda, millised on inimese tugevad küljed. Sest see aitab üles ehitada tugevat enesehinnangut, mida läheb vaja eriti siis, kui masendus ligi tikub. Selles testis toome esile rohkem iga inimese head küljed. Seega, kui sul on ka kalduvus ennast palju alahinnata, siis õpid sa nüüd tundma seda, millised on sinu tugevad küljed, millele edaspidi toetuda rasketel aegadel. Testi tegemine on väga lihtne. Sa pead vaatlema seda pilti ja panema tähele, mis sulle kõige esimesena silma jääb. See, mida sa esimesena näed, aitab sul paremini iseennast tundma õppida. 

 


 


 

BEEBI

Kui sa nägid esimesena beebit selle pildi peal, viitab see sellele, et sa oskad hinnata iseenda seltskonda. Sa kuulud nende inimeste hulka, kes on teinud endaga rahu ega vaja teisi selleks, olla õnnelik. See ei tähenda nagu ei meeldiks sulle suhelda, otse vastupidi. Olles pere ja lähedaste keskel, saad sa kõigiga hästi läbi ja sul on hea olla. 

Kui sa oled aga üksi, ei tunne sa üksildust, eemalejäetust ega eraldatust. Sa kasutad aega, mil sa saad üksi olla, et laadida oma patareid täis ja leida oma hingerahu tagasi. Sa võid ilma igasuguse probleemita käia üksi väljas söömas, see ei häiri sind sugugi. Teiste arvamus selles suhtes ei huvita sind. Nii kaua, kuni sina tunned ennast hästi sellisena nagu sa oled, oled sa rahul ja mis puutub siis sinusse see, mida teised arvavad või ütlevad. Ja see ongi ilmselt sinu iseloomus kõige positiivsem külg. Sa oskad kuulata iseennast, oma vajadusi ja soove. 

 

 


NOORPAAR

Kui sa nägid pildi peal kõige esimesena noorpaari, on sinu hea külg see, et sa oskad oma lähedaste eest hoolitseda. Kui keegi on sulle lähedaseks saanud, teed sa omalt poolt kõik, et see suhe toimiks. Sa õpid teist inimest tundma, nähes kõiki tema külgi - nii häid, kui halbu - ja vaatad, kui hästi te omavahel võiksite sobida. Kui sa oled kellegi oma ellu lasknud, oled sa lojaalne ja truu. Sa ei kannata silmakirjalikkust silmaotsaski. Sa tahad siirust ja ausust, need on omadused, mida sinu lähedased sinu juures kõrgelt hindavad. 

Suure seltskonna asemel meeldib sulle pigem läbi käia väikeses seltskonnas. Inimestega, keda sa tunned. Suures massis ei tunne sa ennast hästi. Palju rohkem eelistad sa koduses hubases õhkkonnas olla ja ainult nendega, keda sa tunned ja hindad. Sa oled introvert, see seletabki kõik. Liiga suures rahvamassis viibimine kurnab su emotsionaalselt ära. Eriti siis, kui sinu ümber ei ole ainsatki lähedast. Ilmselt sellepärast need, kes sind ei tunne, arvavadki, et sa oled eemalhoidev. Mida rohkem sind aga tundma õppida, seda rohkem on näha, et tegelikult oled sa sooja südamega ja väga hea inimene. 

 

 


PUUD

Kui sa nägid kõigepealt puid selle pildi peal, oled sa inimene, kellel on palju energiat. Sa oled nagu päike teiste sõnade järgi, kellest lausa õhkub elurõõmu. Sa tead alati, mida öelda, kui keegi su lähedastest peaks end halvasti tundma. Sa oskad alati oma naeratusega parandada teiste tuju. Sa oled üsna spontaanne inimene ja võtad tihti viimase hetke otsuseid vastu lihtsalt sellepärast, et sul tekkis tuju. 

Ka puhkuseplaane teed sa sageli viimasel minutil, jättes selle tihti juhuse hooleks. Sa tahad oma elu muuta põnevaks, sest rutiin ja üksluisus ei sobi sulle. Sa tahad uusi elukogemusi, mis sind stimuleerivad emotsionaalselt. Sellepärast tahad sa tugevaid tundeid ja adrenaliini. Sa kohaned ruttu muutustega, nii isiklikus-, kui tööalases elus. Loomulikult tingimusel, et need muutused on positiivset laadi. Kuna sa oled aga nii elurõõmus, siis ei lase sa ennast nii kergelt mõjutada negatiivsetest sündmustest. Halvad elukogemused on olnud sulle õppetunniks. Sa tahad oma mugavustsoonist välja tulla ja panna oma võimed proovile.

 

Kommentaare ei ole