{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Skorpion

     Roti aastal sündinud inimesed on tugeva tahtejõuga ja üsna aukartustäratavad inimesed. Võimas Skorpion, varustatud Roti...


 

 

 Roti aastal sündinud inimesed on tugeva tahtejõuga ja üsna aukartustäratavad inimesed. Võimas Skorpion, varustatud Roti kavalusega, ei karda midagi ega kedagi. Juba ainuüksi sellepärast on parem hoida temaga häid suhteid. Ta on tugeva intuitsiooniga, ta ei karda raskusi ja leiab alati lahendused kõikidele oma probleemidele. Roti aastal sündinud Skorpion on üks sodiaagi tugevamaid. Tema jaoks võimatuid asju olemas ei ole. Ta viib alati kõik alustatu lõpuni. Ta tegutseb ruttu ja otsustavalt, ei raiska oma aega mõtlemise ja rääkimise peale. Ta on liiga uhke ja iseseisev, et tunda huvi kellegi teise arvamuse vastu.

Roti aastal sündinud Skorpion on üsna silmapaistev isik, kes äratab erinevaid tundeid - ükskõikseks ei jäta ta kedagi. Selle inimesega, kellel on nii tugev isiksus, võid sa olla kas sõber või vaenlane. Mõnikord ta ärritab sind, mõnikord sa imetled teda. Ent mitte teda märgata ei ole võimalik. Ta on nii enesekindel, et ei lase kellelgi sekkuda oma asjadesse. Harva tunnistab ta oma vigu ja nõrkusi, ta on valmis võitlema alati lõpuni. Ta on ettevaatlik ja julge, valmis otsustavalt tegutsema. Roti aastal sündinud Skorpion on sündinud juhtima, muu koht talle ei sobi. Mõnikord hakkab võim talle ainult pähe ja selle tõttu võib juhtuda, et ta muutub ebaviisakaks ja liiga otsekoheseks. 

 

 

Roti aastal sündinud Skorpioni elu on täis säravaid sündmusi, teda kadestatakse kõige pärast, mida ta oma elus ära suudab teha. Ent ta vajab ka aega omaette olemiseks ja tahab olla üksi, hoolitseb oma kodu eest. Kodu on tema kindlus, kus ta saab puhata. Ent hoolimata sellest, mida ta teistele välja  näitab, on ta üsna tundlik inimene. Ta on pigem salajane ja üsna keerulise iseloomuga. Pealtnäha tundub küll, et ta on võitmatu ja puutumatu ehkki tegelikult tunneb kahtlusi ja muretseb sellepärast, kas ta ikka tuleb kõigega toime. Ta kaitseb aga teiste eest kiivalt oma suurimaid saladusi ja oma hinges toimuvat. Roti aastal sündinud Skorpion on lihtne inimene ega hakka keerutama, ta ütleb kõik välja, mida ta mõtleb. Sellepärast polegi nii palju neid inimesi, kes tahaksid temaga rääkida. 

Roti aastal sündinud Skorpion on sõbralik ja avatud suhtlemisele. Aga ta kipub domineerima. Tema lähedased peavad  nõustuma tema vaatenurgaga. Ta on tugeva intuitsiooniga  ja tunneb kaugelt ära kõik, mis on vale ja võlts. Teda ei ole võimalik petta. Valetajate ja petjatega ta pikemat juttu ei tee, vaid katsub neist vabaneda nii ruttu, kui võimalik. Ta on põhimõtetega inimene. Ta on aus ja siiras oma loomuselt, kes kaitseb oma tõde kuni lõpuni. Mõnikord ainult natuke kangekaelne, ärritub ruttu. Ent sa võid talle usaldada ükskõik millise saladuse, ta ei hakka kunagi sind reetma. Ta pole suuteline madalateks tegudeks. Ta ei oska intriige punuda ja vandenõusid sepitseda ega teiste saladusi välja lobiseda.

 

 

 

Armastus

Roti aastal sündinud Skorpion on domineeriv ega kannata rivaale. Ta on valmis oma õiguste eest seisma ega lase kedagi oma silmarõõmu lähedale. Roti aastal sündinud Skorpion ootab aga vastu lojaalsust ja truudust. 

Hoolimata sellest, et pealtnäha on ta julge ja vapper, vajab ka tema toetust. Ta on valmis kõigeks oma lähedaste pärast. Roti aastal sündinud Skorpioni jaoks on tema pere koht, kus ta saab olla rahus ja laadida oma patareid täis. Ta on tähelepanelik ja hooliv, ent ootab, et teised talle pimesi kuuletuksid. Mõnikord võib ta ärrituda ja hakata käsklusi andma ent selline on kord juba tema loomus. 

 

 

 

Töö

Roti aastal sündinud Skorpion on energiline inimene, kes ei karda tööd ent unistab juhtivast positsioonist. Ta on sündinud teisi juhtima, talle meeldib anda käsklusi. Ta on paindlik ja harjunud kiirelt otsuseid langetama. Ta on alati valmis igaks olukorraks. Roti aastal sündinud Skorpion on kohusetundlik töötaja. Ent samal ajal võib ta olla väga kangekaelne, liiga ambitsioonikas ja kipub sageli oma võimeid ülehindama. Teiste töötajate vastu võib ta olla mõnikord ebaviisakas. 

Skorpionile meeldib kõik, mis on müstiline, Rott on aga seltskondlik. Roti aastal sündinud Skorpion usaldab oma intuitsiooni ja katsub järgida märke, mida elu talle saadab. Samal ajal teeb ta rasket tööd, et viia oma eesmärke ellu. Ta on tavaliselt oma ala spetsialist. Ta tuleks toime ka suure meeskonna juhtimisega. Ta on võimeline looma oma ettevõtet. Temast võib saada kuulus näitleja. Mida ta ka ei tee - edu saavutab ta ikkagi. 


Kommentaare ei ole