{ads}

HIDE

Viimased

latest

Imeline muutus : 53-aastase naise kaalulanguse lugu

  foto : unsplash / Charlotte Karlsen    53-aastane Jenn Re...

 

foto : unsplash / Charlotte Karlsen

 

 53-aastane Jenn Reed näitab uhkusega oma ilusat ja treenitud keha, mis lausa tõmbab pilke. Peale seda, kui ta muutis oma eluviise - hakates rohkem sööma ja vähem trenni tegema - näeb ta välja lihtsalt vapustav.

Jenn Reed' eesmärk ei olnud saada endale sipelgapihta, eriti tema vanuses. Ent ta võttis ennast kokku ja muutis oma eluviise, et tunda end oma kehas paremini. Jenn Reed seadis endale kindlad eesmärgid, tasakaalustas oma toitumist ja piiras kardio treeningut. Tema sõnul aitas see kõik kaalulangusele kaasa. 

 

foto : Instagram/ Jenn Reed

 

 

 

Tulemusi ei maksa oodata üleöö ent väikesed muutused elustiilis aitavad saada soovitud tulemusi. Vähemalt nii kirjutab Jenn Reed oma Instagram' postituses. Naise sõnul on ta paika pannud mõned väikesed muutused oma igapäevaelus, mis aitavad tal tunda ennast paremini oma kehas. Seda on ka näha piltide pealt. Kuidas ta aga sellise tulemuseni jõudis? Kõigepealt lõpetas ta täiesti alkoholi tarbimise. Margarita kokteili asemel joob ta nüüd teeseene jooki. Samuti ei treeni ta enam nii palju, kui varem, vaid peab pikemaid pause kahe treeningu vahel. Tema sõnul vaja keha aega, et taastuda pingutusest. Lisaks sellele on ta hakanud tegema rohkem jõuharjutusi ning vähem kardio treeningut. 

Jenn Reed on samuti hakanud rohkem valgurikkaid toite sööma, jälgides, et tema päevane proteiini kogus oleks 165 grammi. Selle tõttu sööbki ta nüüd rohkem, kui varem ja tänu sellele on tal ka ilus siluett. Sama kehtib ka süsivesikute kohta. Jenn Reed' sõnul võib ikka süüa edasi ka neid toite, mis sulle maitsevad. Tema isiklikult sööb näiteks kolm korda päevas, lisaks joob ühe valgujoogi ja pealelõunal kindlasti üks tervislik vahepala. Süsivesikud ei ole tema sõnul vaenlased. Kuidas ka ei ole, tema imeline muutus võib inspireerida ka teisi.

Kommentaare ei ole