{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus siseneb Jäära märki 5. aprillil - suhted muutuvad tulisemaks!

  foto : pixabay / Bru-No    Armastuse planeet on lahkumas ...

 

foto : pixabay / Bru-No

 

 Armastuse planeet on lahkumas Kalade konstellatsioonist, et siseneda Jäära märki. Kõikide märkide järgi on valitsev energia muutuma kardinaalselt. Mida see aga meile kaasa tuua võib? 

Veenus - ilu-, armastuse-, suhete-, viisakuse- ja kodurahu planeet on siirdumas Kalade märgist Jäära märki. Nii nagu Jupiter ja Merkuuriga, sõltub ka Veenuse energia suurel määral sellest, millises sodiaagimärgis ilu- ja armastuse planeet hetkel viibib. Kui Veenus Kalades oli nagu hipi (love and peace), kes kallistas kõiki ja saatis kõigile armastuse energiat (rääkima ahjusoojadest kuklitest), siis Veenus Jääras on hoopis teine lugu. Veenus jääb Jäära märki 5 - 29. aprillini. Mis meid ees ootamas on? Vastu seina jooksmine ilma tagajärgede peale mõtlemata. 


Veenus Jääras 

Astroloogia ei ole tegelikult mitte midagi muud, kui sümboolne mütoloogia tõlgendus. Võrrandite lahendamine on üsna lihtne. Veenus sümboliseerib seda, mida me armastame, kuidas me armastame ja seda, kuidas me tahaksime olla armastatud. Astroloogide sõnul mõjutab Veenus meie armusuhteid, mis on ka normaalne, kuna tegemist on piltlikult öeldes kõige kuumema planeediga. Ent lisaks sellele reguleerib Veenus ka meie sõprussuhteid ja rahaasju. Sest Veenus ei ole ainult peace and love vaid on ka materialist.

 

 

Mis puutub Veenuse siirdumisest Kaladest Jäära märki, on ka see üsna märkimisväärne sündmus, sest Kalad on sodiaagiringi viimane ja Jäär kõige esimene märk. Üks on lõpp, teine on algus. Üks soovitab võtta vabalt ja rahulikult, teine tormata nagu sõltuks sellest elu. Selle kõige tõttu ongi valitsev õhkkond kardinaalselt muutumas, vähemalt astroloogiliselt. Jäär on Marsi väike kaitsealune. Marss on harjunud aga kõigepealt tegutsema ja alles siis mõtlema. Selline suhtumine hakkabki meid mõjutama nii armu-, kui rahaasjades. Veenus Jääras tähendab ülevoolavat energiat, pidevat võitlust ja soovi näidata, milleks sa võimeline oled. Jäär on sodiaagi kõige esimene märk, mis sümboliseerib uut algust. Uued kohtumised on meid ees ootamas, uued tahtmised, uued soovid ja otsused, mis saavad eesoleva kuu jooksul vastu võetud ning mis viivad minema kõik kahtlused, mis seni hinge närisid. Rääkimata hetke ajel tehtud ostudest, impulsiivsetest ja ebarealistlikest otsustest. Veenus Jääras ei ole tehtud suhkrust ja jahust ja maasikavahust.

 

 


Millist mõju avaldab Veenus Jäära märgis meie tähemärkidele? 

Kõige rohkem puudutab see muidugi meie kallist Jäära ennast. Jäär peaks tänu sellele lausa pakatama heast energiast. Kõikide märkide järgi võtab ta juba hoogu, et teha esimest sammu või kõike samme ühekorraga. Ta sihib kõrgele, isegi väga kõrgele ning mitte miski ei peata teda. Kuidas maanduda - see ei ole tema probleem! 

Ka Sõnn ja Kaalud saavad oma osa, kuna Veenus on nende märki valitsev planeet. Tänu sellele muutuvad Kaalud julgemaks ja ettevõtlikumaks. 

Sõnn on aga valmis tulema oma mugavustsoonist välja ning loobub susside kandmisest. 

 

 

Ka Skorpionit on ees ootamas väga head päevad, sest Skorpion on küll Vee-elemendi märk ent astroloogid ütlevad, et ta on pooleldi Vesi, pooleldi Tuli, kuna enne, kui avastati Skorpioni planeet Pluuto, jagas ta Jääraga sama planeeti Marssi. Skorpion peaks tundma end nagu kalad vees aprillikuu jooksul. 

Ka Ambur ja Lõvi peaksid saama oma osa heast energiast, kuna tegemist on Tule-elemendi märkidega nagu Jäärgi. Ka nemad peaksid olema omas elemendis aprillis, pakatama heast energiast ja tahtejõust. 

Kaksikud ja Veevalaja, kes on sama head suhtlejad nagu Jäär, ei suuda oma rõõmu tagasi hoida aprillis. Veenus Jääras toob ka neile head õnne kaasa. 

Ent on ka neid, kes ei oska hinnata valitsevat õhkkonda. 

Nii nagu näiteks Neitsi ja Kaljukits, kes võib ajada segadusse see suur spontaantsus, mida põhjustab Veenus Jäära märgis. Nemad ei jõua ilmselt ära oodata Veenuse sisenemist Sõnni märki, mis leiab aset 30. aprillil. 

Ka Vähk ja Kalad võivad tunda, et neile avaldatakse rohkem survet ja see muudab neid närvilisemateks. 

 

 

 

Veenus Jäära märgis, Merkuur retrograadis Jääras

Kui Veenuse sisenemine Jäära märki võiks olla hea enne, siis tuleb siiski olla ettevaatlik. Veenus avab südamed ja paneb rohkem rääkima, Merkuur (suhtlemise planeet) tekitab aga segadust meie suhetes.  Merkuur on retrograadis alates 2. aprillist ja võib sellega tekitada päris palju arusaamatusi ning möödarääkimisi. Merkuuri retrograad võib põhjustada lahkuminekuid ja suuri tülitsemisi. Sellepärast tulebki olla mõistvam, hoolivam ja kuulata rohkem oma kaaslast. Ka vallalised peaksid hoogu maha võtma selle asemel, et tormata. Veenus Jäära märgis võib panna uskuma illusioonidesse. Ent hoolimata sellest kõigest on meid ees ootamas üsna põnev periood, täis armastust, kirgede möllu ja suuri tundeavaldusi.


Kommentaare ei ole