{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Neitsi

     Tiigri aastal sündinud Neitsi on väga meeldiva olemisega inimene. Ta on teistele tõeliseks eeskujuks oma heade kommete ...

 


 

 Tiigri aastal sündinud Neitsi on väga meeldiva olemisega inimene. Ta on teistele tõeliseks eeskujuks oma heade kommete ja hea kasvatuse eest, mis ta on saanud. Ta käitub alati laitmatult, unustamata kunagi oma väärikust. Inimesed usaldavad teda, jagades temaga oma muresid ja rõõme. Sa võid alati tema peale kindel olla, sest ta tuleb alati appi ja teab, kuidas tuju tõsta. Ta on valmis jagama isegi oma raha. Tiigri aastal sündinud Neitsi on erakordselt hea ja lahke, ta võtab teiste kannatusi väga südamesse. Ta tahab alati aidata. Ta on tõeline filosoof ja suur optimist, ta on oskus näha asjade tõelist põhjust. Ta leiab kerge vaevaga lahenduse oma probleemidele ning viib oma ettevõtmised lõpule. 

Tugev Tiiger, kes mõtleb praktiliselt nagu Neitsi, muutub veelgi enesekindlamaks. Tema elu on pigem õnnelik, tal ei tule tõsisemaid raskusi ette. Tiigri aastal sündinud Neitsi on ääretult kannatlik, intelligentne ja ettenägelik, sellepärast ta saabki kõikidest takistustest üle. Väga harva kaotab ta enesevalitsuse, ent ta võib naljatoonil panna paika neid, kes on selle ära teeninud. Ta on pigem positiivse ellusuhtumisega ja väga enesekindel inimene, ta aitab ka teisi raskustest üle saama. Ta on moraalseks toeks ent lööb alati ka käed külge vajaduse korral. 

 

 

Tiigri aastal sündinud Neitsi on rahulik ja tasakaalukas inimene, kes ei tekita teistes hirmu. Ta suudab oma emotsioone nii hästi kontrollida, et ei satu kunagi ebameeldivasse olukorda sellepärast. Ta on hästi kasvatatud, taktitundeline ja reserveeritud. Tiiger annab talle küll impulsiivsust ja agressiivsust juurde, et ta ei näita seda kunagi välja. Mõnikord annab tunda küll. Tema meelepaha tekitab see, kui ta näeb ebaõiglust ja kurjust. Sellisel puhul võib ta tõsiselt vihastada. Ta ei kannata alandusi ja kaitseb tuliselt oma huve. Sama suure tulisusega kaitseb ta ka teiste õigusi. Ta on sündinud juhtima, ta on väga õiglane inimene. 

Ta on nii tore ja rõõmsameelne inimene, et tal on alati palju sõpru ja suur tutvusringkond. Temaga on nii mõnus suhelda, sest ta oskab täita teisi hea ja positiivse energiaga. Mõnikord võib ta olla ainult natuke liiga pedant. Ta ei tunnista kunagi oma vigu ja on harjunud mõtlema enne, kui midagi teeb. Tal on raske leida ühist keelt nendega, kes on harjunud tegutsema impulsiivselt, lihtsalt hetke ajel. Ta ei hakka küll kõva häälega protesteerima ent piirab selliste inimesega edaspidi suhtlemist. Ent kui tal on selleks võimalus, aitab ta alati hea meelega oma lähedasi. Sõbrana on ta lojaalne ja truu. Tiigri aastal sündinud Neitsile meeldivad kiitused. 

 

 


Armastus

Tiigri aastal sündinud Neitsi näitab ennast parimast küljest. Partnerina  on ta õrn ja hea, tähelepanelik ja mõnikord jonnakas. Talle meeldib suhte algus, ta on romantilise hingega. Ta ei hoia raha peat kokku ja otsib kogu aeg uusi võimalusi, kuidas oma kaaslase tähelepanu võita. Ta ei anna tühiseid lubadusi, millest ta kinni pidada ei saa, kui ta ei näe ühist tulevikku selle inimesega, siis ütleb ta, kuidas asjad on. Ta ei ole suur võrgutaja ega firtija, ta on tõsise elusuhtumisega.

Ta on usaldusväärne partner. Hoolitseb alati oma pere ja nende vajaduste eest, kõige suurem rõõm ongi tema jaoks see, kui ta saab olla koos kallite inimestega. Raske on leida inimest, kes pühendaks end rohkem perele, kui tema. Ent mõnikord võib ta olla armukade ja ärrituda. Ta võib hakata oma kaaslast kahtlustama ja süüdistama, tehes talle etteheiteid. Ta ei kannata, kui talle vastu räägitakse, ta ootab sõnakuulelikkust. Ent oma ebameeldivat käitumist on ta alati valmis heaks tegema läbi kallite kingituste ning suurema tähelepanelikkuse. 

 

 


Töö

Ta n distsiplineeritud ja kohusetundlik inimene. Iga ettevõtte uhkus. Ta ei võta ühtegi otsust kergekäeliselt vastu, ta tahab kõik enne korralikult läbi kaaluda. Teda hinnatakse kõrgelt. Ta on usaldusväärne inimene, kes tavaliselt teeb suurt karjääri. Ta on sündinud juhtima, ta suhtub austusväärselt oma alluvatesse.

Tiigri aastal sündinud Neitsi valib hoolikalt endale oma tulevast ametit. Ta ei otsi ideaali, milleni ta ei küündi ja mis ei ole tema käeulatuses, ta on valmis tegema ka lihtsamat tööd. Ta on tähelepanelik. Raha ei jäta teda ükskõikseks. Ta on autoritaarne ent suudab oma emotsioone kontrollida ning teeb ära kõik, mida temalt oodatakse. Temast saaks hea rahandustegelane, poliitik või teadlane.

Kommentaare ei ole