{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on kõige kergemini mõjutatavad?

foto : unsplash / Mel Elias      Tegemist on tähemärkide es...

foto : unsplash / Mel Elias

 

 

 Tegemist on tähemärkide esindajatega, kes ei paista silma just kõige suurema tahtejõu poolest. Sa võid panna neid iga hetk oma arvamust muutma! Eriti kergesti mõjutatavad on kahe tähemärgi esindajad, nemad on juba meiega nõus ja jagavad arvamust! 

Olgu ette ära öeldud, et ühestki Tulemärgist ega Maamärgist täna juttu ei tule. Kõik tulised Jäärad, Lõvid ja Amburid on nii enesekindlad, Neitsid, Sõnnid ja Kaljukitsed aga liiga kangekaelsed, et oma arvamust muuta. Selle edetabeli TOP 2 aga koosneb ilma ainsagi üllatuseta Vee- ja Õhumärkide all sündinud tähemärkidest, kes on kõige kergemini mõjutatavad. 


KAALUD

See pole mingi uudis ilmselt, et Kaalude tähemärgi esindaja kohandab oma arvamust vastavalt sellele, mida üldsuski arvab. Kui kõiki teisi sodiaagimärke kehastavad loomad, väljamõeldud olendid või isikud, siis Kaalude tähemärki sümboliseerib ese. Sama hästi oleks nende tähemärki võinud sümboliseerida ka tuulelipp. Kaalude esindaja laseb alati ennast teiste arvamusest mõjutada. 

 

 

 

Tegelikult on see aga hea omadus, milles seisneb tema jõud, sest just tänu sellele, et ta nii hästi kohaneb iga olukorraga ja iga inimesega, on tal ka head suhted teistega ja väga suur tutvusringkond. Lisaks sellele on Kaalude esindaja küll kergesti mõjutatav ent mõjutab teisi ise kõige rohkem! Tahab ta seda või mitte, aga kõik tahavad olla tema sõbrad, kuna ta on nii meeldiv ja tore inimene.


KALAD

Kalad on sodiaagiringi viimane märk ja selle tõttu sümboliseerivad nad nii lõppu, kui algust. Nad on nagu vahendajad teiste vahel. Kõik küsivad neilt nõu ja võtavad kuulda nende soovitusi. Kalad on avatud meelega inimesed, kes ei hakka kunagi jalgu trampima, et oma õiguste eest seista. Tegemist on täiesti erakordsete inimestega. Nad kuulavad alati teiste arvamuse ära ja kohandavad oma arvamust vastavalt sellele. Kalad kuuluvad Vee-elemendi alla, vesi aga on muutlik ja libiseb alati sõrmede vahelt ära.

Kommentaare ei ole