{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Ambur

     Tiigri aastal sündinud Ambur on nii entusiastlik ja elurõõmus inimene, kelle jaoks jäävad võõraks masendus ja depressio...


 

 

 Tiigri aastal sündinud Ambur on nii entusiastlik ja elurõõmus inimene, kelle jaoks jäävad võõraks masendus ja depressioon. Ta on nii tegus ja asjalik, et tal pole aega selleks, et mõtelda kurbi mõtteid. Tal on mingi eriline oskus, mis aitab tal üle saada kõikidest raskustest. Ta ei pööra liiga palju tähelepanu väikestele probleemidele. Tal on nii palju energiat ja elujõudu, et ta ei suuda jääda niisama istuma. Ta on alati rõõmus ja heas tujus. Teda hinnatakse ja armastatakse just sellepärast, kes ta on - ta võtab kõike huumoriga ning aitab ka teistel tuju tõsta. Tundub nagu ei laseks ta mitte millelgi oma tuju rikkuda. Ta on suur optimist. Ent petmist ta ei andesta, isegi, kui valetatud on heade kavatsustega. Kui keegi katsub teda ümber sõrme keerata, võib ta sellest teha suure skandaali. 

Tiigri aastal sündinud Ambur on teadmistejanuline ja aktiivne inimene. Ta on äärmiselt optimistlik, avatud suhtlemisele ja teiste vastu heatahtlik. Hästi entusiastlik, talle meeldib õppida uusi asju, ta haarab igast võimalusest kinni, et oma elu paremaks muuta. Tiigri aastal sündinud Ambur on intelligentne inimene, keda saada hea edu tavaliselt ja mitte ainult tööasjades. Ta ei ole võimeline tegema oma lähedasele halba - vastupidi - ta teeb alati kõik, mis tema võimuses, et aidata. Ta on põhimõttekindel inimene, ta ei oska valetada ega keerutada ega salli ka teiste poolt sellist käitumist. Tiigri aastal sündinud Amburi ideaalipüüdlust kõik inimesed ei mõista. Ent see teda ei häiri. 

 

 

Tiigri aastal sündinud Ambur võib elada täiesti vabalt ka tagasihoidlikes tingimustes ent ta unistab ilusast ja mugavast elust. Tavaliselt ei pea ta selle nimel, et seda saavutada, isegi pingutama, sest elu on tema vastu helde. Saatus soosib teda ja asjad arenevad sageli nii, et tal endal ei ole vaja mitte millegipärast muret tunda. Ta saab teiste inimestega väga hästi läbi, talle meeldib töö, mida ta teeb, talle meeldib reisida ja ta tunneb siiras rõõmu iga hetke üle. Loomulikult ei ole ka tema elus ainult häid sündmusi ent ta elu on kokkuvõttes siiski pigem rahulik. Tiigri aastal sündinud Ambur tunneb rahulolu kõige üle, mis tema ümber toimub, ta ei otsi põhjust, et teisi inimesi vihata ega hakka neid kahtlustama madalates tegudes. Ta on ääretult hea inimene, lõbus ja jagab enda ümber ainult positiivseid emotsioone. 

Tiigri aastal sündinud Ambur on väga meeldiv inimene, kes on iga ettevõtte hing. Ta on väga hea kasvatuse saanud, taktitundeline ja viisakas. Ta on suur unistaja ja leidliku vaimuga ent jagab haruharva oma tõelisi mõtteid teistega. Ta kardab paista eriskummalise ja originaalsena teiste silmis. Ta on laia silmaringiga, armastab palju lugeda ja tunneb huvi kõige vastu, mis tema ümber toimub. Tiigri aastal sündinud Ambur on tõeline romantik, kes oskab hinnata ilu. Ta on tähelepanelik oma vanemate ja sõprade vastu, tahab alati aidata, vähemalt toetada moraalselt. Tema heatahtlikust hoiakust ongi suur abi, sest vähesed tunnevad siirast rõõmu teiste õnnestumiste ja kordaminekute üle. Tiigri aastal sündinud Amburi jaoks on armastus kõige kõrgem tunne, mis olla saab ehkki ta ise ei oska seda kõige paremini väljendada.

 

 


Armastus

Tiigri aastal sündinud Ambur usaldab oma partnerit. Ta on võimeline armastama nii, et unustab iseenda seejuures. Ent ta ei hakka midagi erakordset ega ekstravagantset tegema. Ta loovutab hea meelega juhirolli ega näe mõtet vaielda sellepärast, kellele jääb viimane sõna. Tiigri aastal sündinud Amburi jaoks on elus kõige tähtsam armastus. Tema suhe peab olema rajatud usaldusele ja vastastikkusele austusele. Mõnikord võib ta ärrituda ja ägestuda, kui Tiiger oma iseloomu näitab. 

Tiigri aastal sündinud Amburile ei olegi nii lihtne meeldida, sest ta unistab suurest armastusest ja ideaalsest suhtest. Ta armub ruttu ent tema suhted ei kesta kaua. Ta ei kiirusta enda sidumisega, sest ta peab liiga kalliks oma vabadust. Ainult suure armastuse pärast on ta valmis abielluma. Pereinimesena on ta aga tähelepanelik ja hooliv. Tiigri aastal sündinud Ambur ei taha koormata teisi oma probleemidega ja hoiab kõik enda teada. Ta on valmis end ohverdama selleks, et tema pere millestki puudust ei tunneks. 

 

 


Töö

Ta ei ole inimene, kes ehitaks õhulosse. Ta ei karda uuesti alustada, kui tema plaanid peaksid läbi kukkuma. Ta ei ole laisk, vaid tahab end pidevalt täiendada ja omandada uusi teadmisi ning seda ka kõrgest eas. Ta on hea suhtleja, ta ei taha konflikte ja tunneb end hästi igas meeskonnas. Tiigri aastal sündinud Ambur leiaks lahenduse ka kõige keerulisematele probleemidele. Tema pilgu eest ei jää märkamatuks ka kõige väiksemgi detail, ta keskendub täiesti tulemusele. 

Tiigri aastal sündinud Ambur on andekas ja mitmekülgne, kes sobiks hästi loomingulisele kohale. Ent selle jaoks peaks ta iseendasse rohkem uskuma. Hoolimata sellest, et ta on hästi energiline ja tegus inimene, kes oskab hästi suhelda, on ta keerulise iseloomuga. Kui ta usaldaks rohkem teisi ja oleks avatum, võiks ta jõuda kaugemale ja saavutada suuremat edu. Ta on andekas ja suure kujutlusvõimega inimene.

Kommentaare ei ole