{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse (Lamba) aastal sündinud Ambur

   Kitse aastal sündinud Ambur tahab alati viimaste uudistega kursis olla. Ta on väga tegus inimene. Ta osaleb aktiivselt ühi...

 

 Kitse aastal sündinud Ambur tahab alati viimaste uudistega kursis olla. Ta on väga tegus inimene. Ta osaleb aktiivselt ühiskondlikus elus ega jää ükskõikseks teiste probleemide suhtes. Kitse aastal sündinud Ambur igatseb uute elamuste ja muljete järele. Talle elu nautida ja lõbutseda ent samas mõtleb praktiliselt. Ta võib teinekord üllatada oma lähedasi, käitudes täiesti ootamatult moel. Kitse aastal sündinud Ambur on tugev ja iseseisev inimene, kellel on oma elunägemus. Ta armastab oma vabadust, on sõltumatu ega vaja teiste heakskiitu. Ta ei karda endale seada ambitsioonikaid eesmärke.


Amburi mõjutusel muutub Kits julgemaks ega karda enam oma varju. Tänu Amburile saab kitsest seikleja. Kitse aastal sündinud Amburi jaoks ei ole olemas probleemi, millele ta ei leiaks lahendust. Ta tegutseb kindlakäeliselt ja enesekindlalt, tõmbamata seejuures liiga palju tähelepanu iseendale. Kitse aastal sündinud Ambur on ääretult energiline ja aktiivne inimene, kellel on aga suurepärane kontroll oma tunnete ja emotsioonide üle. Ta on meeldiv ja sümpaatne, teiste vastu tähelepanelik ja kui tal ongi mingi kinnisidee, siis on sellel ka oma põhjus. Ta ei ole võimeline käituma vääritult. Ta ei taha kellelegi halba. Ent mida ta ka ei tee, ta ei unusta ka enda isiklikku kasu. 

 

 

Ta on iseseisev inimene. Hoolimata sellest, et talle meeldib palju suhelda ja ta on väga optimistlik inimene, on ta ka tõsise ellusuhtumisega. Lähedastel on tema elus tähtis koht, ta on alati valmis neid aitama. Ent ta ei lase mitte kellelgi sekkuda oma asjadesse, ta peab oma isiklikku vabadust selleks liiga kalliks, et kellegi käske täita ja kuuletuda. Ta on aus ja õiglane, peab alati oma lubadustest kinni ja teeb kõik, et viia alustatud töö lõpuni. Ta oskab teisi köita oma uute ideedega. Ta on väga hea veenmisoskusega. Mõnikord võib sattuda ainult alatute inimeste mõju alla, aga seda rohkem sellepärast, et ta on usaldav ja hea inimene. 

Kitse aastal sündinud Ahv on ääretult andekas inimene. Ta ei kaota kunagi oma positiivset hoiakut. Tema jaoks on elu täis toredaid üllatusi. Kui ta ei ole suutnud veel oma unistusi ellu viia, siis usub ta kindlasti, et parem tulevik on alles ees. Kitse aastal sündinud Amburile meeldib katsetada uusi asju. Teda tuntakse, kui kohusetundlikku inimest, kes on valmis end ühise eesmärgi nimel ohverdama. Ta leiab alati võimaluse, kuidas lahendada oma probleemid. 

 

 


Armastus

Kitse aastal sündinud Ambur on väga sihikindel inimene. Ta tahab jätta endast kustumatut muljet, ta on valmis sooritama suuri kangelastegusid selleks, et oma kallima tähelepanu võita. Partnerine on ta kirglik ja temperamentne. Talle meeldib oma tundeid väljendada. Ta võib tunduda pealiskaudse inimesena, kes ei võta midagi tõsiselt, tegelikult otsib ta aga kindlat ja püsivat suhet. 

Kitse aastal sündinud Amburi jaoks ei ole pereelu koormav - vastupidi - see toob ta ellu ainult rõõmu juurde. Ta hoolib väga oma lähedastest ja tahab veeta kogu oma vaba aja nendega. Ta teeb puhkuseplaane koos perega ja viib oma lähedased matkama. Ta otsib alati võimalusi, kuidas koos nendega lõbutseda. Temaga koos ei hakka kunagi igav, sest tal on alati palju toredaid ideid, lisaks on ta sageli heas tujus. Ta tahab oma perele ainult parimat. 

 


Töö

Kitse aastal sündinud Ambur on ambitsioonikas inimene, kes teeb tavaliselt hiilgavat karjääri. Ta on energiline, optimistlik ega karda ellu viia ka kõige ambitsioonikamaid plaane. Ta näeb ennast loomulikult ainult juhtival positsioonil. Ta oskab inimestega suhelda, ta on otsusekindel, kompetentne ja pädev. Ta saab kõigiga hästi läbi ja suhtub kriitikasse rahulikult. Ta tahab teha oma tööd hästi ning võtab selle tõttu kuulda ka oma alluvate arvamust. 

Talle ei sobi igav ja üksluine töö. Ta tahab väljakutseid ja uusi ideid. Talle sobiksid kõik valdkonnad, mis eeldavad suhtlemist. Materiaalne külg ei jäta teda ükskõikseks, aga ta hindab ennast liiga palju, et tööd teha üksnes raha pärast.

Kommentaare ei ole