{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Kaksikud

    Sea aastal sündinud Kaksikutele ei meeldi kohustused, ta ei taha vaevata oma pead liigsete muredega.Tal on kogu aeg mida...


 

 

Sea aastal sündinud Kaksikutele ei meeldi kohustused, ta ei taha vaevata oma pead liigsete muredega.Tal on kogu aeg midagi käsil, tal on kogu aeg kiire. Ta on nii positiivne, et tal ei ole aega ega tahtmist isegi teistega vaielda. Ta otsib oma ellu vaheldust, tahab olla igal pool samaaegselt. Ta on suhteliselt muretu ja oskab olla üle asjadest, mis pole seda väärt. Ta teab ka, kuidas leida teed teiste südamesse. Sea aastal sündinud Kaksik on optimistlik, heasüdamlik ja lahke. Ta ei muutu melanhoolseks ega lase elul ennast maha murda, ta on alati positiivne ja teiste vastu heatahtlik. Ta on meeldiv, sümpaatne, intelligentne ja tolerantne. Oma loomuselt rahulik inimene. Ta hindab kõrgelt kunsti ja raamatuid. Tal on annet võõrkeelte peale. Ta on väga hea diplomaat, kes oskab teistega ühist keelt leida. Ta on mõistev ja tähelepanelik. Ta ei hakka teisi solvama ega haiget tegema oma sõnadega. Ta ei ole ka see, kes teisi kritiseerib. Ta hoiab ennast tagasi ja on taktitundeline. 



Sea aastal sündinud Kaksik on väga meeldiv, temaga on mõnus suhelda. Ta on alati valmis teisi ära kuulama ja appi tulema. Tal on aga raske töödelda ühte probleemi korraga, selle tõttu võib ta tihti teemat vahetada. Ta on hästi otsekohene, ei hakka valetama ja ütleb alati välja, mis ta mõtleb. Selline otsekohesus ei tule talle aga alati kasuks, sest see võib tekitada pingeid tema ja teiste vahel. Ent selline ta kord juba on - hästi siiras inimene, kes vaatab ennast ümbritsevat maailma läbi suurte lapsesilmade. Üks, mis on kindel, on see, et ta ei ole kättemaksuhimuline ega uhke. Kui ta näeb, et ta on teinud haiget oma sõnadega, on ta esimene, kes läheb lepitust otsima ja vabandab oma käitumise pärast. Ta on paindlik, kohaneb hästi, armastab suhelda ja tahab näha rohkem head, kui halba. Talle meeldib ka õppida ja uusi teadmisi omandada. Tal on raske ainult keskenduda.

Sea aastal sündinud Kaksik on hea südamega ja kaastundlik kõikide inimeste vastu. Talle meeldib palju rääkida ka enda muredest ja probleemidest. Mõnikord võib jääda nii palju lobisema, et tüütab teised oma jutuga ära. Ta ise ei leia muidugi, et läheb liiale. Kui teised aga ei malda teda ära kuulata, võib ta solvuda ja süüdistada teisi südametuses. Raske on aga tema peale pahane olla. Eriti, kui võtta arvesse seda, et tema ise kuulab alati kõik teiste mured ära. Kunagi ei tea aga, millises tujus ta hetkel on, sest ta võib mõnikord käituda täiesti ootamatult. Üks, mis on aga kindel, on see, et ta on aus ja siiras.

 

 

Sea aastal sündinud Kaksik on üsna püsimatud. Ta tahab emotsioone ja muljeid. Tal on väga raske ühel kohal paigal püsida. Ta oskab luua inimestega suhteid. Tal on suur tutvusringkong. Samal ajal armastab ta ka oma kodu ja veedab palju aega  lähedaste inimestega. Liiga üksluine elu väsitab teda, igapäevase elu kohustused tunduvad koormavad mõnikord, selle tõttu on tal raske isegi majapidamistöid teha. Ta armastab palju rääkida. Teda ei ole võimalik muuta. Ta on selline nagu ta on. Ta ei talu üksindust. Kui ta peaks jääma olude sunnil üksi, võib ta jätta ennast hooletusse ja panna oma tervise sellega ohtu.


Armastus

Ta on raske endalgi teada, mida ta õieti tahab. Talle meeldib palju suhelda ja niisama flirtida. Ent ta ei otsi tõsist suhet. Ta tahab lihtsalt meeldivalt aega veeta ilma, et see teda millekski kohustaks. Niisama juhusuhted pakuvad talle palju rohkem rahuldust. Ta armub üsna ruttu ent võib sama kiiresti unustada ka selle, kellesse hiljuti armunud oli. Armastus on tema jaoks nagu põnev mäng. 

 

 

Pereinimesena on ta aga hoolitsev ja tähelepanelik. Lähedastel on tema elus tähtis koht. Ta armastab oma lapsi ja katsub neid aidata nii palju, kui võimalik. Sageli hellitab ta lausa oma lapsed ära. Ta on lausa eeskujulik lapsevanemana. Truudusega võib tal ainult probleeme tekkida, sest tal on raske kiusatusele vastu panna.

 

Töö

Ta võiks töötada ükskõik, millises valdkonnas. Ta annab endast parima, et saada heaks spetsialistiks. Töökaasastega saab ta hästi läbi, vajadusel ei kõhkle abi küsimast. Ta on sündinud näitleja. Ta mängib ka päris elus, mitte ainult laval. Ta ei karda läbikukkumist. Ent isegi, kui ta pole endas päris kindel, ei näita ta kunagi teistele midagi välja. Ta on optimistlik ja usub paremasse tulevikku. Kui asjad ei peakski minema tema plaanide kohaselt, leiab ta ikka võimaluse, kuidas raskustest üle saada.

Raha ei olegi tema silmis nii tähtis. Kõige tähtsam on teha tööd, mis talle meeldib. Ta tahab järgneda oma tõelisele kutsumusele. Tavaliselt valib ta sellise valdkonna, mis on seotud loominguga. Ta tahab, et ka teised tema tööst kasu saakisid. Talle meeldivad uued ideed. Ta on väga hea ja hinnatud töötaja.

Kommentaare ei ole